Marketing Funnel Traject
Online Marketing Expert

Funnel Scan

Funnel Scan | € 350

Snel inzicht in jouw optimalisatiemogelijkheden

Wat krijg je?
✅ Persoonlijke analyse van één online advertentiekanaal met optimalisatietips.
✅ Persoonlijke analyse van één sales funnel met optimalisatietips.
✅ In pdf format, zodat je het altijd kunt teruglezen.

Wat heb je eraan?
Jij weet na ontvangst van de funnel scan:

    • waar het lek/ de lekkages zitten in jouw marketing funnel, zodat je heel gericht dat onderdeel kunt optimaliseren;
    • welke online advertenties echt rendement opleveren, zodat je die kunt opschalen en de andere kunt stopzetten (tip: directe kostenbesparing);
    • welke kansen je nog onbenut laat en hoe je die wel kunt verzilveren;
    • waar je als eerste gaat optimaliseren en waarom je nooit meer zomaar wat gaat doen.

Wanneer
Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de benodigde gegevens heb jij de Funnel Scan in je mailbox.

Inclusief
1 uur online doorspreken van jouw marketing funnel met Marieke waarin jij al jouw vragen direct kunt stellen.

"Ik heb heel wat avonden zitten ploeteren en uitzoeken hoe je een online bedrijf het beste kunt opzetten. Het hebben van een online bussiness blijkt toch echt iets heel anders dan het hebben van een ‘echte’ praktijk ;-). Ik volgde allerlei cursussen over Facebook advertenties en hoe je het beste een funnel maakt.

Nadat ik klaar was met mijn site, ads en funnel kreeg ik ook wel wat klanten, maar lang niet zoveel als ik graag wilde! Mijn weggever op Facebook werd veel aangevraagd en de mails uit mijn funnel haalden best een hoge openingsrate, maar daar bleef het dan vaak ook bij. Ik piekerde me suf wat het kon zijn, volgde nog meer cursussen en webinars en heb veel aanpassingen in de funnel gedaan. Daardoor werden de mails nog beter gelezen, maar meer verkopen ging ik niet.

Toen was daar het moment dat ik dacht: Ik ga er nooit achter komen wat er mis is met m’n funnel, Ik heb hulp nodig! Via via kwam ik bij Marieke terecht. Zij kijkt met een frisse blik naar de funnel en naar alles wat daar bij hoort. Nu kan ik echt de puntjes op de 'i' gaan zetten! Super fijn om zo met nieuwe energie weer verder te kunnen en te weten dat Marieke er is om me te helpen!"

Inge | Fijn voor groot en klein

Training Sales Funnel

Training Sales Funnel | € 800

Optimaliseer jouw sales funnel voor meer rendement

Wat heb je eraan?
In 1 dag jouw sales funnel helemaal ontwikkeld of doorgespit en bijgeschaafd. We hebben jouw funnel helder in kaart gebracht en je weet exact hoe je deze zelf gaat optimaliseren. Met de praktische actielijst kun je direct aan de slag of je gebruikt de actielijst als briefing aan je team zodat zij het oppakken.

Training Online Adverteren

Training Online Adverteren | € 800

Leer hoe jij met online advertenties meer resultaat behaalt

Wat heb je eraan?
Je gaat effectief adverteren met een heldere advertentiestrategie. Alle ins en outs van het advertentiekanaal zijn bij je bekend en je weet hoe je leads verzamelt en klanten aantrekt. Jouw ideale doelgroepen zijn ingericht en de eerste advertentiecampagne is aangemaakt en je weet hoe je de resultaten moet lezen en bijstuurt of opschaalt.

SPECIAAL AANBOD TRAININGEN

Sales Funnel  & Online Adverteren | € 1.350

In 2 dagen jouw hele sales funnel in de steigers zetten en alles leren over online adverteren, zodat jij heel snel zelf aan de slag kunt met jouw marketing funnel? Dat kan met de combinatie van de trainingen Sales Funnel en Online Adverteren. De trainingen plannen we samen in, zodat je eerst aan de slag kunt met het (her)ontwikkelen van jouw sales funnel en na de training online adverteren ook direct jouw online advertentiecampagne kunt starten.

Geloof jij net als ik in de combinatie van een effectieve sales funnel en een online advertentiecampagne? En wil je dit zelf leren? Kies dan voor dit speciale aanbod en betaal voor deze twee trainingen samen € 1.350 (dat is € 250 korting!).

Viptraject Marketing Funnel

Viptraject Online Marketing Funnel | € 1.500

Een effectieve sales funnel met online advertentiecampagne voor optimaal resultaat

Wat krijg je?
✅ Livedag marketingstrategie met Marieke waarbij we de marketingstrategie van jouw bedrijf opnieuw in kaart brengen en structuur aanbrengen in jouw aanbod.
✅ 1-op-1, dus volledige aandacht en focus op jouw online marketingstrategie tijdens de livedag.
✅ Handige actielijst, zodat je direct van start kunt met implementeren en afvinken of je team eenvoudig kunt briefen.
✅ (Her)inrichten online advertentieaccount Facebook & Instagram of LinkedIn.
✅ Inrichten van Google Analytics.
✅ Aanmaken van een persoonlijk marketingdashboard.
✅ Instellen van een online advertentiecampagne om de marketing funnel te vullen met potentiële klanten.

Wat heb je eraan?
Een heldere marketingstrategie met een duidelijk aanbod voor jouw doelgroep. De basis is op orde. Dat geeft rust en overzicht. Daarnaast zijn de juiste tools ingericht om resultaten te monitoren en inzicht te creëren. En kun je met de actielijst jouw teamleden briefen om de marketing funnel te optimaliseren. Heb je liever dat wij dat voor je regelen? Dat kan ook. De gemaakte uren worden dan achteraf tegen een uurtarief van € 75 excl. btw. gefactureerd. Zodra de funnel geoptimaliseerd is, starten we een online advertentiecampagne voor 1 maand.

Tijd en locatie livedag marketingstrategie
Van 10.00 – 16.00 uur bij Nova Flex Office in Roosendaal.

Inclusief
Handige actielijst tijdens de marketingstrategie dag, koffie/thee/water, wat lekkers bij de koffie en een overheerlijke lunch.

Cadeau
Online sessie t.w.v. € 90 (in te plannen gedurende het eerste kwartaal) om jouw implementatievragen direct te tackelen.

Online Marketing Expert

SPECIAAL AANBOD JAARTRAJECT

Kies jij liever voor een langetermijnsamenwerking?

Ik geloof in de kracht van de combinatie tussen een doelgroepgerichte sales funnel, een effectieve advertentiecampagne en inzicht in jouw marketingcijfers zodat je gericht kunt bijsturen en daardoor optimaal rendement haalt uit jouw online marketing. Dat rendement is vaak pas na een langere periode goed zichtbaar. Daarom ga ik met mijn klanten het liefst een langetermijnsamenwerking aan.

Als je interesse hebt in een speciaal aanbod voor een vip jaartraject met mij als online marketing expert, dan nodig ik je graag uit voor een online kennismaking. Dit aanbod is namelijk niet voor iedereen geschikt en daarom wil ik graag van tevoren in een gesprek met jou horen welke online marketingdoelen jij hebt en bekijken of wij een goede match zijn. Als ik van mening ben dat dit niet zo is, dan zeg ik dat eerlijk en verwijs ik je graag door. Als ik wel kansen zie voor een goede samenwerking, dan vertel ik je graag meer over mijn speciale aanbod voor een jaartraject.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.