Training Sales Funnel

Training Sales Funnel

Optimaliseer jouw sales funnel voor meer rendement

Wat heb je eraan?
Jouw sales funnel helemaal ontwikkeld of doorgespit en bijgeschaafd samen met een expert. We brengen jouw funnel helder in kaart en je weet exact hoe je deze zelf gaat optimaliseren. Met de praktische actielijst kun je direct aan de slag of je gebruikt de actielijst als briefing aan je team zodat zij het oppakken.

Training Online Adverteren

Training Online Adverteren

Leer hoe jij met online advertenties meer resultaat behaalt

Wat heb je eraan?
Je gaat effectief adverteren met een heldere advertentiestrategie. Alle ins en outs van het advertentiekanaal zijn bij je bekend en je weet hoe je leads verzamelt en klanten aantrekt. Jouw ideale doelgroepen zijn ingericht en de eerste advertentiecampagne is aangemaakt en je weet hoe je de resultaten moet lezen en bijstuurt of opschaalt.

SPECIAAL AANBOD TRAININGEN

Sales Funnel  & Online Adverteren

Jouw hele sales funnel in de steigers zetten en alles leren over online adverteren, zodat jij heel snel zelf aan de slag kunt met jouw marketing funnel? Dat kan met de combinatie van de trainingen Sales Funnel en Online Adverteren. De trainingen plannen we samen in, zodat je eerst aan de slag kunt met het (her)ontwikkelen van jouw sales funnel en na de training online adverteren ook direct jouw online advertentiecampagne kunt starten.

Geloof jij net als wij in de combinatie van een effectieve sales funnel en een online advertentiecampagne? En wil je dit zelf leren? Informeer dan naar ons speciale aanbod voor deze trainingen.

Viptraject Marketing Funnel

Viptraject Online Marketing Funnel

Een effectieve sales funnel met online advertentiecampagne voor optimaal resultaat

Wat krijg je?
✅ Online marketingstrategiesessies  waarbij we de marketingstrategie van jouw bedrijf opnieuw in kaart brengen en structuur aanbrengen in jouw aanbod.
✅ 1-op-1, dus volledige aandacht en focus op jouw online marketingstrategie tijdens de livedag.
✅ Handige actielijst, zodat je direct van start kunt met implementeren en afvinken of je team eenvoudig kunt briefen.
✅ (Her)inrichten online advertentieaccount Facebook & Instagram of LinkedIn.
✅ Inrichten van Google Analytics.
✅ Aanmaken van een persoonlijk marketingdashboard.
✅ Instellen van een online advertentiecampagne om de marketing funnel te vullen met potentiële klanten.

Wat heb je eraan?
Een heldere marketingstrategie met een duidelijk aanbod voor jouw doelgroep. De basis is op orde. Dat geeft rust en overzicht. Daarnaast zijn de juiste tools ingericht om resultaten te monitoren en inzicht te creëren. En kun je met de actielijst jouw teamleden briefen om de marketing funnel te optimaliseren. Heb je liever dat wij dat voor je regelen? Dat kan ook. We maken graag een voorstel voor je.

Cadeau
Online sessie t.w.v. € 90 (in te plannen gedurende het eerste kwartaal) om jouw implementatievragen direct te tackelen.

Online Marketing Expert

SPECIAAL AANBOD JAARTRAJECT

Kies jij liever voor een langetermijnsamenwerking?

Wij geloven in de kracht van de combinatie tussen een doelgroepgerichte sales funnel, een effectieve advertentiecampagne en inzicht in jouw marketingcijfers zodat je gericht kunt bijsturen en daardoor optimaal rendement haalt uit jouw online marketing. Dat rendement is vaak pas na een langere periode goed zichtbaar. Daarom gaan wij met onze klanten het liefst een langetermijnsamenwerking aan.

Als je interesse hebt in een speciaal aanbod voor een vip jaartraject met ons als online marketing expert, dan nodigen we je graag uit voor een online kennismaking. Dit aanbod is namelijk niet voor iedereen geschikt en daarom willen we graag van tevoren in een gesprek met jou horen welke online marketingdoelen jij hebt en bekijken we of wij een goede match zijn. Als wij van mening zijn dat dit niet zo is, dan zeggen we dat eerlijk en verwijzen we je graag door. Als we wel kansen zie voor een goede samenwerking, dan vertellen wij je graag meer over ons speciale aanbod voor een jaartraject.