DE AMBITIEVERSNELLER

Versimpel je groeipad en realiseer je ambities

Ben jij een succesvolle & ambitieuze online ondernemer die jouw online business naar een nieuw level wilt brengen maar je regelmatig afvraagt: 'How do I get there?'
Of heb je een succesvolle offline business en wil je nu uitbreiden naar de online wereld, maar ervaar je hier nog de nodige uitdagingen?
En ben je op zoek naar een snelle en simpele manier om de juiste keuzes te maken die jouw ambities dichterbij brengen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik begrijp de uitdagingen waar succesvolle ondernemers mee te maken hebben bij het opzetten en opschalen van een online business. Daarom heb ik de AmbitieVersneller zo ontworpen dat het draait om de essentie, concrete antwoorden op al jouw online marketing vragen.

Met de AmbitieVersneller krijg je direct toegang tot mijn kennis en expertise, praktisch advies en waardevolle inzichten die je helpen om jouw online doelen te bereiken.

Of je nu last hebt van tijdgebrek omdat je nog de spil in je bedrijf bent en er dus heel veel op je bord naast het feit dat je zelf je klanten nog bedient. Of je de concrete stappen niet helder hebt om je online dromen te realiseren en geen tijd en zin hebt om uren filmpjes te kijken om de oplossing te vinden voor je uitdaging?

Na jaren succesvolle ondernemers adviseren en ondersteunen zit de winst in de kracht van eenvoud en snelheid. En daarom heb ik De AmbitieVersneller ontwikkeld voor:

Succesvolle ondernemers die een online business willen opzetten of al een online business hebben en deze willen opschalen.

Drukke ondernemers met een duidelijke visie, maar behoefte aan concrete stappen om deze visie te realiseren.

Snelle denkers en aanpakkers die klaar zijn om door te pakken en hun online groei te versnellen.

Ondernemers die de rem op hun eigen groei willen verwijderen en bereid zijn om actie te ondernemen.

Ambitieuze coaches en mentoren die waarde hechten aan eenvoud, concreetheid en praktische vertaalslagen voor hun business.

Wat kan je verwachten?

Marketingstrategie

SNELHEID

Binnen 2 werkdagen

Binnen 2 werkdagen ontvang je concreet advies op jouw online marketingvragen, zodat je direct verder kunt met het realiseren van jouw ambities.

sparringspartner Online Marketing Expert

EXPERTISE

Online marketing Expert on the speeddial

Ik sta klaar om jou te voorzien van praktische tips en strategieën die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Dus toegespitst op jouw bedrijf.

Sales Funnel

ESSENTIE

Direct en to the point

Geen fluf of overbodige informatie, daar heb je geen tijd voor. Bij de AmbitieVersneller draait alles om de essentie, to the point advies en concrete actiepunten.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met Online Marketing Expert

"Marieke heeft altijd concrete en praktische ideeën en adviezen. En altijd speedy consales x2"

"Intuïtief verbindingen leggen die ik nog niet zie, dat doe jij echt van nature. Dat is echt jouw goud"

"Ik heb een duidelijke visie, maar hoe deze stap voor stap te realiseren zie ik nog niet helemaal. Jij wel en dat scheelt mij echt een hoop tijd en dus geld."

Dit is het resultaat als jij instapt in De AmbitieVersneller

Ben je op zoek naar een online programma met 80 video's waar je je doorheen moet worstelen en oneindig veel bonussen en vervolgens nog niet exact weten wat je moet doen om dat volgende level te bereiken? Dan moet je nog even verder zoeken.

De AmbitieVersneller:

Versimpelt jouw pad naar je next level. 

Bespaart je mega veel tijd omdat je niet zelf alles hoeft uit te vinden (en dus ook geen video's in dubbel tempo hoeft te bekijken).

Geeft je de mogelijkheid om een bedrijf te bouwen dat jou ondersteunt en dient. Niet alleen in omzet, maar ook in voldoening en vervulling.

Zorgt ervoor dat je meters kunt maken, zonder harder te hoeven werken. 

Hoe werkt de AmbitieVersneller?

Training Online Adverteren

Jij meldt je eenvoudig aan voor de AmbitieVersneller. Je ontvangt binnen 1 werkdag toegang tot mijn online omgeving en kunt vervolgens direct je online marketingvragen stellen.

Sparringspartner Online Marketing Expert

Ik beantwoord binnen 2 werkdagen jouw marketingvragen. Ik geef je praktische adviezen, tips of concrete how to's zodat jij door kunt pakken en je ambitie kunt realiseren.

Training Sales Funnel

Geen stap 3,4 of 5. Ik houd het graag bij de essentie en dat is antwoord geven op jouw prangende vragen.

Versimpel je groei en realiseer je ambities met de AmbitieVersneller. Waarom hard werken en veel moeite doen als het ook simpeler kan?

Hi, ik ben Marieke

Jouw persoonlijke AmbitieVersneller en eigenaar van Online Marketing Expert en ga graag gelijk de diepte in. En dat doen we als  je member wordt van de AmbitieVersneller. Daarnaast krijg je:

Mijn scherpe en analytische blik

Mijn concrete adviezen

Mijn praktische antwoorden

Mijn jarenlange online marketing ervaring

 

Ik geloof sterk in het principe van zelfleiderschap en doorpakken, maar ook in de kracht van elkaar versterken. Ik werk graag met mensen die weten wat ze willen en bereid zijn om actie te ondernemen om hun doelen te bereiken.

Investeer in jouw online ambities

Tijdelijk is de maandelijkse investering slechts €250 in plaats van €450 (excl. btw). Je krijgt binnen 1 werkdag toegang tot de AmbitieVersneller en al zijn voordelen. En als je nu instapt, ontvang je 2 maanden bonus bij een jaarabonnement! Slechts 10 spots beschikbaar.

Klaar om gas te geven op jouw online ambities? Klik op onderstaande knop en meld je aan voor de AmbitieVersneller!

Meestgestelde vragen (en eerlijke antwoorden)