1 Jaar De Marketing Assistent

1 Februari was de dag dat ik mezelf heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De dag dat ik er definitief voor koos om ondernemer te worden. Iets wat al langer borrelde en waar ik vanaf dat moment vol voor zou gaan.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Natuurlijk was ik goed voorbereid, de maanden ervoor had ik namelijk ontzettend goed benut om een duidelijk plan te maken, maar dan moet je het daarna wel gaan doen.

Dat heb ik gedaan. Het afgelopen jaar is echt een groot feest geweest, het ondernemen bevalt mij meer dan goed. Ik vind het een grote eer om andere ondernemers te mogen helpen met hun online marketing.

Door de kracht van Social Media

Heb ik heel veel nieuwe contacten gelegd. Super om te zien wat de kracht van Social Media is en hoe je hier van kunt profiteren. Ondernemers weten mij inmiddels heel goed te vinden, iets waar ik natuurlijk hard voor gewerkt hebt, maar waar ik ook ontzettend dankbaar voor ben. Ik wil dan ook heel graag al mijn fans, abonnees en natuurlijk mijn klanten ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in mij en De Marketing Assistent.

Zichtbaar door online marketing

In 2016 heb ik ondernemers geholpen met het maken van Social Media berichten om hun zichtbaarheid te stimuleren en met het maken van e-mailnieuwsbrieven om een relatie op te bouwen met de lezers.

Om ondernemers te helpen die graag zelf aan de slag gaan met e-mailmarketing heb ik een online programma gemaakt, waarbij ze leren om een geweldige weggever te maken en professionele nieuwsbrieven versturen met Mailchimp. Zonder uren zoeken en proberen, maar met handige video’s zodat je gewoon direct weet wat je moet doen. (note: het online programma is inmiddels geen onderdeel meer van mijn aanbod.)

Persoonlijke stok achter de deur

Daarnaast heb ik met veel enthousiasme ondernemers begeleidt bij hun online marketing plannen en daar kreeg ik toch een berg met energie van. Ondernemers die het lastig vonden om online zichtbaar te worden, die juist meer klanten wilde krijgen. Samen hebben we de knelpunten vastgesteld en hebben we onderdelen aangescherpt. Met als resultaat: een heldere strategie die klanten aantrekt.  Van mijn klanten kreeg ik terug , dat ze nieuwe inzichten heb gegeven, waarbij ze het persoonlijke contact erg belangrijk en waardevol vonden. Ik was hun stok achter de deur en hun vraagbaak tegelijk. Geweldig om te doen!

In 1 jaar een succesvol bedrijf

Ik ben ondernemer geworden om andere ondernemers te helpen, door mijn kennis te delen. Er liggen namelijk zoveel online kansen, je moet alleen weten hoe je het moet aanpakken. Ik heb in 1 jaar tijd een bedrijf opgezet, waar ik een goede boterham verdien. 90% van mijn klanten hebben mij online gevonden, dus met mijn zichtbaarheid zit het ook wel goed. Na elke nieuwsbrief krijg ik meerdere aanvragen om samen te werken. Ik zeg dit niet om op te scheppen, want ik ben meer van doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ook geloof ik niet in toeval. Jij kunt dit ook en ik help je graag. Ben jij een gedreven groei ondernemer, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

Wil je meer conversie uit jouw marketing funnel?

Krijg binnen een week inzicht in het effect van jouw online marketing acties én ontdek jouw nummer 1 focuspunt om direct beter resultaat neer te zetten. Incl. een begeleidend gesprek en concrete adviezen, zodat je alle cijfers begrijpt en echte stappen kan zetten.