Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Wat klanten zeggen over de Online Marketing Expert

Trots op deze daadkrachtige ondernemers

Ik heb de afgelopen jaren heel wat klanten mogen helpen om hun groeiambities te realiseren. En daar ben ik ontzettend trots op! Lees hieronder hoe mijn klanten de samenwerking met de Online Marketing Expert hebben ervaren en welke resultaten we samen geboekt hebben.

Online Adverteren review Anneke van der Voort-Kruk

"Met Marieke werk ik samen voor mijn advertenties op Facebook en LinkedIn. Zij kent alle mogelijkheden, werkt snel en is enorm ervaren op dit gebied. Wat ik daarnaast enorm waardeer is dat ze een echte sparringpartner is. Ze denkt mee en komt proactief met nieuwe ideeën en suggesties. Dat maakt de samenwerking bijzonder waardevol."

Anneke van der Voort- Kruk | PRminded

 

“Toen mijn functie bij een marketingbureau ophield, besloot ik voor de volle 100% voor mijn eigen bedrijf te gaan. Dat betekende dat ik gefocust en strategisch moest gaan werken, serieuze plannen maken. Ik had al veel ervaring binnen de marketing, dus ik wist wel hoe een funnel en e-mailmarketing werkte, maar toch zag ik er als een berg tegenop om eraan te beginnen voor mezelf. Het was te veel, te groot. Ik wist dat ik iemand nodig had om er structuur in aan te brengen. Na de calls met Marieke wist zij alles wat we besproken hadden om te toveren in een volledig uitgedacht plan, een stapsgewijs proces. Die structuur en proactiviteit is precies wat ik nodig heb, ik hoef haar nergens aan te herinneren en ik heb bij haar het gevoel dat ze mét me werkt in plaats van vóór me. Het geeft rust en vertrouwen dat ik echt van haar op aan kan, dat ze samen met mij aan mijn bedrijf bouwt."
Lees het hele verhaal>>

Marit Hilarius | MHilarius Fotografie

Marit Hilarius
Naomi Dessaur

“Met ‘Naomi maakt bespreekbaar’ bied ik een platform voor ouders om seksualiteit bespreekbaar te maken met hun kinderen. Dit is een lastig onderwerp om onder de aandacht te brengen en een verdienmodel op te baseren. Er moet immers ook wat geld verdiend worden om het platform te kunnen laten voortbestaan en ouders hierbij te blijven ondersteunen. Hier had ik dus marketingadvies bij nodig. Zo kwam ik bij Marieke, de Online Marketing Expert terecht. Ik weet dat zij het heel analytisch en gedegen aanpakt, dat geeft rust en vertrouwen. Toch zijn we er nog niet, het is een zoektocht die we samen voortzetten. Voor mijn andere onderneming, ‘Dessaur Trainingen’, heeft ze trouwens ook verschillende middelen ingezet om mijn online marketing te optimaliseren. Een ‘funnel’ en een gratis tool als weggever bijvoorbeeld. Het fijnst aan de samenwerking vind ik de klik die we hebben, de transparantie en haar directe manier van communiceren.” Lees het hele verhaal>>

Naomi Dessaur | Naomi Maakt Bespreekbaar

“Bij het ontwikkelen van mijn online slaaptraining, realiseerde ik me dat ik ondersteuning kon gebruiken op het gebied van projectmanagement. Een contact van me verwees me door naar de Online Marketing Expert, Marieke dus. We planden een telefonische kennismaking en ik had meteen het gevoel dat ik met Marieke goed samen zou kunnen werken. Ik hoefde er dus niet lang over na te denken. Ze heeft me geholpen bij het goed neerzetten van een Facebook Ads campagne en strategie voor mijn online training. Vervolgens communiceert ze op een heldere, inzichtelijke manier en deelt rapportages met me. Ze adviseert en ondersteunt me actief bij het stroomlijnen en efficiënter maken van processen, daarin fungeert ze als een sparringpartner.” Lees het hele verhaal>>

Floris Wouterson | Floris Wouterson Slaap Performance

Floris Wouterson
Lisette Tol

“Ik nam contact op met Marieke omdat ik flink wilde groeien met mijn bedrijf. Ik had bedacht om een e-book te lanceren en op die manier de omvang en kwaliteit van mijn mailinglijst te vergroten. Zo zou ik doelgerichter mijn potentiële klanten kunnen bereiken. Daarnaast wilde ik graag op verschillende manieren ontzorgd worden.

Zo heeft Marieke mijn website en online leeromgeving geoptimaliseerd en heeft ze online marketingtaken zoals social media adverteren voor me uit handen genomen. Sinds augustus 2018 werken we samen en inmiddels zijn er al aardig wat e-books gedownload. Het was een behoorlijk hectische en soms chaotische periode, maar Marieke weet ook op dit soort momenten het hoofd koel te houden.

Nu helpt ze me met name bij het aanbrengen van meer structuur in mijn bedrijf en het verder optimaliseren en professionaliseren van wat we hebben neergezet. Samenwerken met Marieke vind ik erg prettig omdat ik op niveau met haar kan sparren over mijn strategie.” Lees het hele verhaal>>

Lisette Tol | Lisettetol.nl

“Ik vond het lastig om mijn bedrijf op waarde te schatten en in te zien hoe uniek mijn product eigenlijk is. Marieke heeft hier verandering in gebracht met haar online aanpak.

Daarnaast hebben we samen veel van mijn bedrijfs- en marketingactiviteiten geautomatiseerd en gedigitaliseerd, waardoor ik nu tijd over heb voor andere zaken. Zij houdt samen met mij in de gaten welke online kansen er zich voordoen, maar zegt het ook eerlijk wanneer ik iets aan me voorbij moet laten gaan om focus te blijven houden.

Marieke is een prettige gesprekspartner, luistert goed en zorgt dat ik mijn marketingactiviteiten met meer structuur uitvoer. Als je ook op zoek bent naar persoonlijke ondersteuning om je bedrijf te laten groeien, dan beveel ik de Online Marketing Expert zeker aan.” Lees meer over deze samenwerking >>

Nettie Bom | De EetLijn

Nettie Bom
Marcel van Wiggen

“Marieke is gewoon lekker praktisch. Ze ontzorgt ons bij de complete online marketing aanpak, van strategie tot praktische uitvoering. In het begin zit ze even in de abstractiefase maar daarna is het echt een aanpakker en ze schakelt snel. Snelheid en kwaliteit zijn voor mij belangrijk en Marieke is hier goed op ingespeeld.

Ze heeft voor ons onder andere een funnel gecreëerd voor de website, zowel in de structuur van de website als aan de communicatie kant, door het aanpassen van onze teksten bijvoorbeeld. Ook heeft ze de inzet van LinkedIn en Facebook structureel ingericht.

Marieke draagt er ook aan bij dat onze Ebooks en brochures vaak worden gedownload, dat onze blogs veel traffic naar de website genereren en dat de naamsbekendheid van PER4MANCE steeds groter wordt. De bedrijfsnaam ‘Online Marketing Expert’ past wat mij betreft perfect bij wat Marieke te bieden heeft.”
Lees het hele verhaal>>

Marcel van Wiggen | Per4mance.nl

“De uitdaging die ik had binnen mijn bedrijf was het gebrek aan tijd en structuur om projecten uit te rollen zoals ik dat wilde. Mijn doel was om nog meer werk bij freelancers neer te leggen om mijn bedrijf op te kunnen schalen. Wat me meteen opviel bij Marieke was haar snelle en heldere manier van communiceren. Dit en haar ervaring met internetmarketing deed me besluiten met haar samen te werken.

Wat me aanspreekt in de aanpak van Marieke is dat ik alles bij haar kan neerleggen en weet dat het geregeld wordt, ze is hierin proactief. Ik ben zelf heel chaotisch en Marieke is juist gestructureerd, daarom is zij binnen het bedrijf een waardevolle aanvulling. Alles is op tijd af en ik ervaar minder werkdruk en stress. Wanneer ik ideeën die nog in mijn hoofd zitten met haar deel, pakt zij het concreet op binnen mijn internetmarketingstrategie. Marieke heeft binnen mijn bedrijf de rol van online marketing projectmanager.

Sinds Marieke voor mij aan het werk is gegaan loopt de communicatie tussen de freelancers veel beter, waardoor ik meer ruimte heb om me bezig te houden met de belangrijkste zaken binnen mijn bedrijf. Hierdoor produceren we momenteel superveel en kan ik meer projecten oppakken. Ik denk dat iedere ondernemer iemand als Marieke naast zich zou moeten hebben staan. Iemand die ‘to the point’ is, praktisch, het overzicht houdt en zaken naar de praktijk kan vertalen. Wat ik in de toekomst nog wil bereiken? Ik ben momenteel echt ‘on top of the game’ en samen met Marieke klaar om nog meer impact met mijn bedrijf te maken.”

Dennis van LeeuwenStudiomaestro.nl

Dennis van Leeuwen
Jeanette van Stijn

"Marieke ontzorgt ons op het gebied van onze uit te voeren marketingtaken. En hoe! Ik houd me zelf graag bezig met onze corebusiness, maar tegelijkertijd is het belangrijk om met ons bureau aandacht te blijven besteden aan marketing. Dankzij Marieke lukt dat, ze vervult de taken waar we anders een volledig personeelslid voor nodig zouden hebben. Marieke houdt mij op zeer prettige wijze scherp. Taken die ik moet uitvoeren zet ze voor mij klaar en af en toe krijg ik een ‘gentle reminder’ wanneer iets echt belangrijk is. Bovendien geeft ze me goudeerlijke, zakelijke feedback op wat ik haar aanlever.

Tegenwoordig wil iedereen marketinggoeroe zijn maar wat ik nodig heb is de ‘hands on’ ondersteuning van een marketing expert. Iemand die zorgt dat het gebeurt en ons aanvult op wat wij nodig hebben. Marieke is proactief en met haar kennis en ervaring leert ze ons de dingen zelf te doen en denkt ze actief mee. Bijvoorbeeld over hoe wij ons marketingbudget zo verstandig mogelijk in kunnen zetten.“

Jeanette van Stijn | Enneagramnederland.nl

“Marieke assisteert mij al enige tijd in mijn marketingactiviteiten met het beheren van mijn community, landingspagina's maken, Facebookmarketing en blogartikelen schrijven. Marieke is proactief, creatief, voortvarend en ik kan helemaal van haar op aan. Ze staat open voor feedback en acteert hier snel en bevredigend op. Doordat Marieke taken van me overneemt kan ik me concentreren op creatie en presentatie, de dingen die ik het liefste doe. Ik beveel de Online Marketing Expert van harte aan, ik ben in ieder geval heel blij met haar.”

Anne Raaymakers | Fanfactor.nl

Anne Raaymakers
divera van Elst

“Ik wilde zoveel bereiken met mijn werk, maar ik verdronk in alles wat ik moest en wilde doen. Ik had er de tijd en de kennis niet voor en heel eerlijk, ik had er vaak ook echt geen zin in. Maar om succesvol te zijn als coach, moet je leren denken als een ondernemer. En als ik mijn klanten dit vertel, moet ik dat op z'n minst ook zelf doen. Toch?

Ideeën voor blogs en video's kwamen van alle kanten, die had ik genoeg. Stapels en stapels met mooie dingen om te vertellen aan mijn klanten. Maar ik zocht hulp bij de uitvoering, om met weinig tijd en moeite veel impact te maken. Hoe ga ik het slimst om met social media? Wat is de beste manier om nieuwsbrieven te versturen? Welke mogelijkheden zijn er nog meer om zichtbaar te worden?

Na een oproep in mijn netwerk in de trant van 'HELP MIJ' kreeg ik al snel de tip om contact op te nemen met Marieke. En dat was zoals ze dat noemen een schot in de roos. Ze begreep precies waar ik mee worstelde en we hadden binnen no-time een briljante samenwerking. Ik werkte de ideeën uit en Marieke zorgde ervoor dat ik overal te zien was. En voor de paar dingen die ik wel zelf wilde blijven doen had ze hele concrete tips. Marieke denkt echt met je mee en dat maakt de samenwerking zo waardevol.

Marieke heeft me onder andere geholpen met een duidelijk stappenplan voor blogs, om maximale zichtbaarheid te realiseren. Inmiddels is mijn e-mail lijst gegroeid met bijna 60% en daardoor heb ik nieuwe klanten binnengehaald. En is dit nog maar het begin, nadat Marieke twee succesvolle Facebook advertentie campagnes voor me heeft begeleid, gaat ze me ook nog helpen bij het promoten van mijn weggevers. Ik kan niet wachten!

Is jouw droom groter dan de tijd die je kunt besteden? Ben je klaar voor de volgende stap met je bedrijf en mag de hele wereld zie wie je bent, wat je doet en hoe jij het verschil maakt? Zorg dat je Marieke binnenhaalt in je team!”

Divera van Elst | Divera.nl

SAMENWERKEN?

Wil je graag samen met mij en mijn team aan de slag om jouw marketing funnel te optimaliseren? Dat kan! Kies wat bij je past. Een 1-daagse livetraining voor jouw sales funnel of slim leren online adverteren?

Of heb je behoefte aan een daadkrachtige online marketeer die een langere periode met je meedenkt en voor jou het meeste rendement haalt uit de advertentiecampagnes? Dat kan met mijn Viptraject. Klik op de button hieronder voor alle mogelijkheden.