Wat klanten zeggen over de Online Marketing Expert

Trots op deze daadkrachtige ondernemers

De afgelopen jaren hebben wij heel wat klanten mogen helpen om hun groeiambities te realiseren. En daar zijn wij ontzettend trots op! Lees hieronder hoe onze klanten de samenwerking met de Online Marketing Expert hebben ervaren en welke resultaten we samen geboekt hebben.

“Mijn zakenpartner Constance en ik zijn nu 4 jaar actief met GezondOud. Onze doelgroep bereikten we voorheen door te adverteren in huis-aan-huisbladen, maar hierdoor waren onze kosten per nieuw lid aardig hoog. Wat we graag wilden was een constante stroom creëren van inschrijvers voor onze proeflessen, zodat we niet meer voortdurend actief hoeven te werven. Facebook adverteren kostte me veel te veel tijd. En ik vond het veel te technisch om me zelf in Google Ads te verdiepen, daarom zocht ik hulp van een partij die hier ervaring mee heeft. Zo kwam ik met Marieke in contact. Er was direct een match! Online Marketing Expert heeft voor ons twee funnels ingericht en regelt en monitort onze Google Ads campagnes. Hierdoor is onze mailinglijst verdubbeld converteert 60% van de proefles aanvragers in een abonnement. Ik vond het wel spannend om ‘ons kindje’ uit handen te geven, maar Marieke en Saskia zijn heel pragmatisch en punctueel; dat geeft ons het gevoel dat we een partner hebben die er samen met ons voor gaat.“ Lees het hele verhaal>>

Esther Zoetmulder | GezondOud

GezondOud Esther Zoetmulder
Annemarie Langenhof

“'Voordat ik met Marieke heb gepraat zat ik er echt helemaal doorheen. Ik had al een tijdje het gevoel dat ik op een verkeerd spoor zat maar wist gewoon niet hoe ik het anders moest doen. Met de nieuwe funnel in het vooruitzicht moest nu wel alles kloppen en dat deed het niet.

Gelukkig kreeg ik een helder moment en dacht: ik moet Marieke gewoon bellen. Zij weet vast raad. En dat klopte. Nadat ik mijn hart had gelucht (met een traan) heeft ze mij volledig aan de hand genomen en hebben we in anderhalf uur tijd mijn nieuwe, volledig kloppende strategie bepaald.

Wat er daarna gebeurde was dat ik weer helemaal in de creatieve flow ben gekomen. Ik weet nu precies wie mijn doelgroep is, waar hun probleem ligt en hoe ik ze kan helpen. Ondanks dat er extra kosten en veel aanpassingswerk volgde in teksten, advertenties, website en blog ben ik zo enorm dankbaar voor Mariekes inzicht en raad! Dat is zo ontzettend waardevol.

Bovendien is Marieke heel toegankelijk, praktisch denkend, duidelijk en voelt ze je precies aan. Dat maakt haar in mijn ogen een geweldige coach op marketing gebied. Ik zou haar zeker aanbevelen. Wat ik in ieder geval zeker weet is dat ik niet meer zo lang zal wachten als ik hulp nodig heb;)"

Annemarie Langenhof | Why Coaching & Consulting

“Ik bied online trainingen aan voor professionals – zoals docenten en coaches – om hen te leren hoe ze tieners kunnen motiveren. Steeds meer mensen namen deel aan mijn online trainingen, mijn e-maillijst breidde zich gestaag uit en ik schreef een boek dat goed verkocht. Maar ik wilde een nog groter publiek bereiken en daarvoor moest ik mijn e-maillijst uitbreiden én dus gericht adverteren. Daar wilde ik graag hulp bij. Inmiddels werk ik sinds september 2021 samen met Online Marketing Expert en ik merk dat het aantal deelnemers aan mijn online trainingen toeneemt. Wat ik heel prettig aan de samenwerking vind is dat ik technische taken kan uitbesteden en dat ik mensen naast me heb staan die oprecht in mijn belang meedenken. Met Marieke bespreek ik de grote lijnen en Saskia coördineert en bewaakt de acties, planning en resultaten.” Lees het hele verhaal>>

Pauline Jonker | Maak mij wat wijs!

Pauline Jonker
Monique Bakhuijzen

“Om deelnemers naar mijn masterclass te krijgen moest ik gaan online adverteren als onderdeel van mijn marketing funnel. De gedachte daaraan alleen al bezorgde me de rillingen. Voor mij stond direct vast dat ik mijn online marketing uit zou besteden. Tijdens het eerste gesprek met Marieke merkte ik dat zij niet alleen humor had en erg bevlogen is, maar ook invoelend. Ze begrijpt wat jij als persoon en ondernemer nodig hebt en past daar de marketing strategie op aan. Dus ik heb niet getwijfeld over onze samenwerking. Mijn besluitproces werkt denk ik net wat anders dan bij anderen. Ik ga op mijn onderbuikgevoel af. Inmiddels werk ik al een aantal maanden samen, vooral met Saskia. We hebben een goed ritme gevonden en de samenwerking verloopt soepel. Die funnels bouwen had ik bovendien nooit voor elkaar gekregen. Wat betreft de resultaten; de betrokkenheid is gegroeid, maar we bouwen vooral aan de ‘know-like-trust’. Mijn aanbod is namelijk niet bepaald iets waarbij mensen over één nacht ijs gaan. Ik lever veel waarde, waarmee mensen zelf aan de slag kunnen gaan, maar komen ze er niet uit, dan sta ik al wél op hun netvlies.” Lees het hele verhaal>>

Monique Bakhuijzen | A Touch of Balance

“Gouderdom is een verbindend en inspirerend platform voor senioren, die met een ‘Leven in Gouderdom’ lidmaatschap wekelijks een leuke verrassing in hun brievenbus of mailbox ontvangen. Vrij kort na de lancering van Gouderdom was ik op zoek naar iemand die me kon helpen bij het strategisch en technisch uitdenken van de lidmaatschappen. Online Marketing Expert heeft een gestructureerd systeem met funnels opgezet, dat is gebouwd en wordt beheerd in ActiveCampaign.

Daarnaast werd er een traject met social media advertentiecampagnes opgestart om Gouderdom op de kaart te zetten. Op dit moment is ons doel meer awareness en naamsbekendheid creëren bij mijn doelgroep, daar wordt hard aan gewerkt. De volgende stap is de campagnes inzetten om meer leden te werven.

Het prettigst aan de samenwerking met Online Marketing Expert vind ik het snelle schakelen, dat ze actief meedenken en resultaten proactief terugkoppelen. Daarnaast is Marieke echt een sparringpartner.” Lees het hele verhaal>>

Babette van der Veen | Gouderdom

Babette van der Veen - Gouderdom
Annelies Bobeldijk

“Ik was heel veel tijd kwijt aan online adverteren, daarom besloot ik het uit te besteden. In eerste instantie aan een partij die achteraf geen goede match bleek. Ik had enerzijds het gevoel dat ik de controle erover kwijt was, en tegelijkertijd dat er niet alles werd uitgehaald wat er in zat. Ik ging dus verder op zoek en kwam bij Online Marketing Expert uit. Na het gesprek met Marieke hoefde ik niet lang na te denken over de samenwerking. Het werd me meteen duidelijk dat ik de sparringpartner had gevonden die ik zocht. Naast hulp bij het adverteren kreeg ik er eigenlijk gewoon een businesscoach bij. Ik wilde vooral ontzorgd worden en dat is absoluut gelukt. Marieke, maar ook Nelleke denken proactief mee en dat geeft mij veel rust en vrijheid. Ik kan mijn eigen tijd nu veel beter benutten. Onze volgende stap is mijn marketing funnel verder ontwikkelen, zodat hij niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant klopt én we meer resultaat kunnen gaan boeken!” Lees het hele verhaal>>

Annelies Bobeldijk | WOW Opvoedcoaching

“Wat een verademing om samen te werken met Marieke van Nispen en haar team. Met recht een expert! Van harte aan te bevelen.
De scan van mijn FB-ADS, MailBlue, Phoenix, Plug&Pay en Google historie is het geld dubbel en dwars waard. Fijn direct contact en je merkt direct dat zij hun tanden in jouw bedrijf willen zetten. Ik ben er super blij mee en kijk uit naar een lange samenwerking."

Marije Pelgrum Berghuis | Marije Bakt Brood

Marije Pelgrum Berghuis - Marije Bakt Brood
Naomi Dessaur - Dessaur Trainingen

“Onlangs bouwde Marieke samen met haar team een geheel nieuwe website voor mij. Dessaur Trainingen bestond al enkele jaren, maar moest echt vernieuwd en makkelijker worden voor de klant om op te navigeren.

Aangezien ik al enkele jaren met veel plezier samenwerk met Marieke was het fijn dit ook bij haar neer te leggen, want dan weet je tenminste dat het goed zal gebeuren en klopt tot in de puntjes. Marieke is, zoals ik van haar gewend ben, heerlijk gestructureerd en houdt het doel steeds helder voor ogen. Ook haakt ze de juiste personen aan om dit project tot een goed einde te brengen.

Ik kreeg niet alleen ‘gewoon’ een nieuw gebouwde website, maar we keken samen naar een logische structuur van de website en ze maakte een overzicht voor mij wat er op elke pagina aanwezig moest zijn qua tekst, waardoor dit voor mij gemakkelijker te schrijven was en ik steeds overzicht behield.

Ik ben blij met het resultaat en als je niet alleen een nieuwe website wilt, maar echt voor het volledige kloppende plaatje wilt gaan vanuit verschillende oogpunten gezien, raad ik je aan zeker in gesprek te gaan met Marieke.”

Naomi Dessaur | Dessaur Trainingen

“Toen ik merkte dat mijn doelgroep voor het online programma - dat ik inmiddels zo’n twee jaar aanbood – verzadigd begon te raken, wist ik dat ik mijn bereik moest vergroten. Facebook adverteren leek me daar een goede manier voor, dus ik zocht iemand die me daar specifiek bij kon helpen.

Wat me meteen aansprak was Marieke’s daadkracht en dat ze geen blad voor de mond neemt. Ook al zijn we uit ander hout gesneden, het klikte direct. Wat ik ook belangrijk vond was dat de partij met wie ik ging samenwerken niet alleen verstand had van adverteren, maar óók van funnels. Je advertenties moeten namelijk goed aansluiten op de rest van je funnel; één geheel vormen. Daarom wilde ik graag dat dit allemaal op één plek werd geregeld. Bij Online Marketing Expert kon ik alles onderbrengen.” Lees het hele verhaal>>

Marre Smit | Smitclub

Marre Smit
Dorien Tendijck website ontwikkeling

“Ik wilde mijn website vernieuwen want hij was ‘al’ ruim 3 jaar oud. Ondanks dat ik vond dat hij er nog goed uitzag, boekte ik er weinig resultaten mee en ik wist eigenlijk niet waarom.

Ik werk al een tijd met Online Marketing Expert, dus wist al wel dat ze erg goed werk opleveren. Alleen twijfelde ik over de investering in een website, omdat ik niet goed wist of dit daadwerkelijk meer resultaat zou opleveren. Dat weet je nu eenmaal niet precies vooraf. Ik hakte de knoop door omdat ik al wist dat het team van Online Marketing Expert topkwaliteit levert en snel werkt.

Het traject heeft me geleerd dat het Online Marketing Expert team veel meer doet dan een mooie website bouwen. Er wordt nagedacht over werkelijk alles wat een website nodig heeft om te scoren. Van design tot teksten, van mijn aanbod tot SEO en nog veel meer. Ik heb het traject als zeer positief ervaren en heb nu een website die ik niet alleen mooi vind, maar die ook resultaat oplevert. En daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om.

Ik zou het traject aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een website die écht resultaat oplevert en meer is dan een visitekaartje.”

Dorien Tendijck | Marketingpepper

“Ik help ondernemers bij het aantrekken van klanten via LinkedIn. De kracht zit daarbij in onderscheidend profileren en op een authentieke manier zichtbaar zijn. Zo trek je de klanten aan die bij jou passen.

Omdat ik me realiseerde dat ik mijn tijd maar één keer kan besteden, besloot ik om het stukje adverteren uit te besteden. Omdat ik dat het minst leuke onderdeel vind van het ondernemen, kostte dat mij namelijk veel tijd en energie. Tijdens de kennismaking hadden we meteen een goede klik. Ze dacht met me mee, kwam hands-on en heel toegankelijk over, wat me vertrouwen in een toekomstige samenwerking gaf.

Dat we al ruim een jaar samenwerken zegt genoeg! Ik zie groei in de aanvragen en ook de samenwerking is erg fijn. Marieke is een hele fijne sparringpartner, die mijn drijfveren en waarden begrijpt. Ik gun het eigenlijk gewoon iedere ondernemer om samen te werken met Marieke en haar team.” Lees het hele verhaal>>

Anneke van der Voort |PRminded

Anneke van der Voort review
André van Diepen

“Ik heb met Marieke een prachtig traject doorlopen van klantdefinitie, en productpositionering tot uiteindelijk een zeer succesvolle implementatie van mijn webshop. Inclusief een nieuwe prachtige styling en mooie presentatie waardoor het een zeer attractieve online winkelexperience heeft gekregen.
Het resultaat is een inmiddels zeer succesvolle webshop, met razendsnel stijgende omzet. Met behulp van Marieke en haar team hebben we gezamenlijk in hoog tempo maar via een gedegen en gestructureerde manier een prachtige webshop geïmplementeerd."

André van Diepen | LIJNSmarmer.nl

Met mijn bedrijf League of Leaders maak ik merken en daarmee bedrijven succesvoller. Met mijn passie voor sport- en fashionmerken en interesse in het gedrag van mensen, brengt ik organisaties in die branches in beweging. Om op te kunnen schalen ontwikkelde ik een onlineprogramma: How to sell a brand. Een online marketingstrategie had ik alleen nog niet en ik plaatste een oproep op social media. Zo kwam ik in contact met Online Marketing Expert en sinds begin 2020 werken we samen. Wat me direct aansprak was Marieke’s heldere, concrete aanpak en resultaatgerichtheid. Sindsdien is het aantal volgers op mijn LinkedIn flink gestegen, net als de aanmeldingen voor mijn webinar, nieuwsbrief en mini-course.” Lees het hele verhaal>>

Herman Hoexum |League of Leaders

Review Herman Hoexum
Dorien Tendijck

“Ik ben aardig thuis in vrijwel alles op marketinggebied, maar een marketing funnel vond ik toch wel een uitdaging. Ik kende de theorie en het nut ervan, maar zocht iemand die me kon helpen om op een praktische manier mijn funnel in te richten. Het lastigst vond ik om mijn doelgroep echt in beweging te krijgen. Ik had na onze afspraak meteen een goed gevoel. Marieke’s vastberadenheid, duidelijkheid, eerlijkheid en no-nonsense houding vielen in de smaak en ook onze samenwerking verloopt erg prettig. Ze heeft natuurlijk veel kennis van online marketing, maar staat bovendien ook echt als een partner naast me. Als ik een succes heb behaald dan laat ik haar dat als eerste weten. Dan doen we even ‘een dansje op afstand’, ze is dan net zo enthousiast als ikzelf!” Lees het hele klantverhaal>>

Dorien Tendijck | Marketing Pepper

“Toen mijn functie bij een marketingbureau ophield, besloot ik voor de volle 100% voor mijn eigen bedrijf te gaan. Dat betekende dat ik gefocust en strategisch moest gaan werken, serieuze plannen maken. Ik had al veel ervaring binnen de marketing, dus ik wist wel hoe een funnel en e-mailmarketing werkte, maar toch zag ik er als een berg tegenop om eraan te beginnen voor mezelf. Het was te veel, te groot. Ik wist dat ik iemand nodig had om er structuur in aan te brengen. Na de calls met Marieke wist zij alles wat we besproken hadden om te toveren in een volledig uitgedacht plan, een stapsgewijs proces. Die structuur en proactiviteit is precies wat ik nodig heb, ik hoef haar nergens aan te herinneren en ik heb het gevoel dat ze mét me werkt in plaats van vóór me. Het geeft rust en vertrouwen dat ik echt van haar op aan kan, dat ze samen met mij aan mijn bedrijf bouwt."
Lees het hele verhaal>>

Marit Hilarius | MHilarius Fotografie

Marit Hilarius
Naomi Dessaur - Naomi Maakt Bespreekbaar

“Met ‘Naomi maakt bespreekbaar’ bied ik een platform voor ouders om seksualiteit bespreekbaar te maken met hun kinderen. Dit is een lastig onderwerp om onder de aandacht te brengen en een verdienmodel op te baseren. Er moet immers ook wat geld verdiend worden om het platform te kunnen laten voortbestaan en ouders hierbij te blijven ondersteunen. Hier had ik dus marketingadvies bij nodig. Zo kwam ik bij de Online Marketing Expert terecht. Ik weet dat ze het heel analytisch en gedegen aanpakken, dat geeft rust en vertrouwen. Toch zijn we er nog niet, het is een zoektocht die we samen voortzetten. Voor mijn andere onderneming, ‘Dessaur Trainingen’, hebben ze trouwens ook verschillende middelen ingezet om mijn online marketing te optimaliseren. Een ‘funnel’ en een gratis tool als weggever bijvoorbeeld. Het fijnst aan de samenwerking vind ik de klik die we hebben, de transparantie en de directe manier van communiceren.” Lees het hele verhaal>>

Naomi Dessaur | Naomi Maakt Bespreekbaar

“Bij het ontwikkelen van mijn online slaaptraining, realiseerde ik me dat ik ondersteuning kon gebruiken op het gebied van projectmanagement. Een contact van me verwees me door naar de Online Marketing Expert. We planden een telefonische kennismaking en ik had meteen het gevoel dat ik goed samen zou kunnen werken. Ik hoefde er dus niet lang over na te denken. Ze hebben me geholpen bij het goed neerzetten van een Facebook Ads campagne en strategie voor mijn online training. Vervolgens communiceren ze op een heldere, inzichtelijke manier en delen ze rapportages met me. Ze adviseren en ondersteunen me actief bij het stroomlijnen en efficiënter maken van processen, daarin fungeren ze als een echte sparringpartner.” Lees het hele verhaal>>

Floris Wouterson | Floris Wouterson Slaap Performance

Floris Wouterson
Lisette Tol

“Ik nam contact op met de Online Marketing Expert omdat ik flink wilde groeien met mijn bedrijf. Ik had bedacht om een e-book te lanceren en op die manier de omvang en kwaliteit van mijn mailinglijst te vergroten. Zo zou ik doelgerichter mijn potentiële klanten kunnen bereiken. Daarnaast wilde ik graag op verschillende manieren ontzorgd worden.

Zo heeft Online Marketing Expert mijn website en online leeromgeving geoptimaliseerd en hebben ze online marketingtaken zoals social media adverteren voor me uit handen genomen. Sinds augustus 2018 werken we samen en inmiddels zijn er al aardig wat e-books gedownload. Het was een behoorlijk hectische en soms chaotische periode, maar  ook op dit soort momenten weten ze het hoofd koel te houden.

Nu helpen ze me met name bij het aanbrengen van meer structuur in mijn bedrijf en het verder optimaliseren en professionaliseren van wat we hebben neergezet. Samenwerken met Online Marketing Expert vind ik erg prettig omdat ik op niveau met hen kan sparren over mijn strategie.” Lees het hele verhaal>>

Lisette Tol | Lisettetol.nl

“Ik vond het lastig om mijn bedrijf op waarde te schatten en in te zien hoe uniek mijn product eigenlijk is. De Online Marketing Expert heeft hier verandering in gebracht met en gedegen online aanpak.

Daarnaast hebben we samen veel van mijn bedrijfs- en marketingactiviteiten geautomatiseerd en gedigitaliseerd, waardoor ik nu tijd over heb voor andere zaken. Zij houden samen met mij in de gaten welke online kansen er zich voordoen, maar zeggen het ook eerlijk wanneer ik iets aan me voorbij moet laten gaan om focus te blijven houden.

Ze zijn een prettige gesprekspartner, luisteren goed en zorgen ervoor dat ik mijn marketingactiviteiten met meer structuur uitvoer. Als je ook op zoek bent naar persoonlijke ondersteuning om je bedrijf te laten groeien, dan beveel ik de Online Marketing Expert zeker aan.” Lees meer over deze samenwerking >>

Nettie Bom | De EetLijn

Nettie Bom
Marcel van Wiggen

“Online Marketing Expert is gewoon lekker praktisch. Ze ontzorgen ons bij de complete online marketing aanpak, van strategie tot praktische uitvoering. In het begin zitten ze even in de abstractiefase maar daarna zijn ze echte aanpakkers en ze schakelen snel. Snelheid en kwaliteit zijn voor mij belangrijk en hier zijn ze goed op ingespeeld.

Ze hebben voor ons onder andere een funnel gecreëerd voor de website, zowel in de structuur van de website als aan de communicatie kant, door het aanpassen van onze teksten bijvoorbeeld. Ook hebben ze de inzet van LinkedIn en Facebook structureel ingericht.

Online Marketing Expert draagt er ook aan bij dat onze Ebooks en brochures vaak worden gedownload, dat onze blogs veel traffic naar de website genereren en dat de naamsbekendheid van PER4MANCE steeds groter wordt. De bedrijfsnaam ‘Online Marketing Expert’ past wat mij betreft perfect bij wat het bedrijf te bieden heeft.”
Lees het hele verhaal>>

Marcel van Wiggen | Per4mance.nl

“De uitdaging die ik had binnen mijn bedrijf was het gebrek aan tijd en structuur om projecten uit te rollen zoals ik dat wilde. Mijn doel was om nog meer werk bij freelancers neer te leggen om mijn bedrijf op te kunnen schalen. Wat me meteen opviel bij Online Marketing Expert was de snelle en heldere manier van communiceren. Dit en hun ervaring met internetmarketing deed me besluiten met samen te gaan werken.

Wat me aanspreekt in de aanpak, is dat ik alles bij hen kan neerleggen en weet dat het geregeld wordt, ze zijn hierin proactief. Ik ben zelf heel chaotisch en het team van Online Marketing Expert is juist gestructureerd, daarom zijn ze binnen het bedrijf een waardevolle aanvulling. Alles is op tijd af en ik ervaar minder werkdruk en stress. Wanneer ik ideeën die nog in mijn hoofd zitten met hen deel, pakken ze het concreet op binnen mijn internetmarketingstrategie.

Sinds onze samenwerking loopt de communicatie tussen de freelancers veel beter, waardoor ik meer ruimte heb om me bezig te houden met de belangrijkste zaken binnen mijn bedrijf. Hierdoor produceren we momenteel superveel en kan ik meer projecten oppakken. Ik denk dat iedere ondernemer gebaat is met zo'n samenwerking. Iemand die ‘to the point’ is, praktisch, het overzicht houdt en zaken naar de praktijk kan vertalen. Wat ik in de toekomst nog wil bereiken? Ik ben momenteel echt ‘on top of the game’ en samen met het team van Online Marketing Expert klaar om nog meer impact met mijn bedrijf te maken.”

Dennis van LeeuwenStudiomaestro.nl

Dennis van Leeuwen
Jeanette van Stijn

"Marieke ontzorgt ons op het gebied van onze uit te voeren marketingtaken. En hoe! Ik houd me zelf graag bezig met onze corebusiness, maar tegelijkertijd is het belangrijk om met ons bureau aandacht te blijven besteden aan marketing. Dankzij Marieke lukt dat, ze vervult de taken waar we anders een volledig personeelslid voor nodig zouden hebben. Marieke houdt mij op zeer prettige wijze scherp. Taken die ik moet uitvoeren zet ze voor mij klaar en af en toe krijg ik een ‘gentle reminder’ wanneer iets echt belangrijk is. Bovendien geeft ze me goudeerlijke, zakelijke feedback op wat ik haar aanlever.

Tegenwoordig wil iedereen marketinggoeroe zijn maar wat ik nodig heb is de ‘hands on’ ondersteuning van een marketing expert. Iemand die zorgt dat het gebeurt en ons aanvult op wat wij nodig hebben. Marieke is proactief en met haar kennis en ervaring leert ze ons de dingen zelf te doen en denkt ze actief mee. Bijvoorbeeld over hoe wij ons marketingbudget zo verstandig mogelijk in kunnen zetten.“

Jeanette van Stijn | Enneagramnederland.nl

“Marieke assisteert mij al enige tijd in mijn marketingactiviteiten met het beheren van mijn community, landingspagina's maken, Facebookmarketing en blogartikelen schrijven. Marieke is proactief, creatief, voortvarend en ik kan helemaal van haar op aan. Ze staat open voor feedback en acteert hier snel en bevredigend op. Doordat Marieke taken van me overneemt kan ik me concentreren op creatie en presentatie, de dingen die ik het liefste doe. Ik beveel de Online Marketing Expert van harte aan, ik ben in ieder geval heel blij met haar.”

Anne Raaymakers | Fanfactor.nl

Anne Raaymakers
divera van Elst

“Ik wilde zoveel bereiken met mijn werk, maar ik verdronk in alles wat ik moest en wilde doen. Ik had er de tijd en de kennis niet voor en heel eerlijk, ik had er vaak ook echt geen zin in. Maar om succesvol te zijn als coach, moet je leren denken als een ondernemer. En als ik mijn klanten dit vertel, moet ik dat op z'n minst ook zelf doen. Toch?

Ideeën voor blogs en video's kwamen van alle kanten, die had ik genoeg. Stapels en stapels met mooie dingen om te vertellen aan mijn klanten. Maar ik zocht hulp bij de uitvoering, om met weinig tijd en moeite veel impact te maken. Hoe ga ik het slimst om met social media? Wat is de beste manier om nieuwsbrieven te versturen? Welke mogelijkheden zijn er nog meer om zichtbaar te worden?

Na een oproep in mijn netwerk in de trant van 'HELP MIJ' kreeg ik al snel de tip om contact op te nemen met Marieke. En dat was zoals ze dat noemen een schot in de roos. Ze begreep precies waar ik mee worstelde en we hadden binnen no-time een briljante samenwerking. Ik werkte de ideeën uit en Marieke zorgde ervoor dat ik overal te zien was. En voor de paar dingen die ik wel zelf wilde blijven doen had ze hele concrete tips. Marieke denkt echt met je mee en dat maakt de samenwerking zo waardevol.

Marieke heeft me onder andere geholpen met een duidelijk stappenplan voor blogs, om maximale zichtbaarheid te realiseren. Inmiddels is mijn e-mail lijst gegroeid met bijna 60% en daardoor heb ik nieuwe klanten binnengehaald. En is dit nog maar het begin, nadat Marieke twee succesvolle Facebook advertentie campagnes voor me heeft begeleid, gaat ze me ook nog helpen bij het promoten van mijn weggevers. Ik kan niet wachten!

Is jouw droom groter dan de tijd die je kunt besteden? Ben je klaar voor de volgende stap met je bedrijf en mag de hele wereld zie wie je bent, wat je doet en hoe jij het verschil maakt? Zorg dat je Marieke binnenhaalt in je team!”

Divera van Elst | Divera.nl

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

Heb jij – net als onze klanten hierboven – het gevoel dat er meer uit jouw online business te halen is? Heb je alles geprobeerd, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben jij duidelijk toe aan een heldere, concrete en praktische marketingstrategie. Geen one-size-fits all-oplossing, maar een online marketing aanpak die perfect op jou als ondernemer is afgestemd.

Laat dit nu precies zijn waar het team van Online Marketing Expert je bij adviseert en helpt. Laten we kennismaken!