Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Boek nu een gratis groeigesprek

Exclusief voor ambitieuze coaches en trainers met groeiambities

Kennismaking Online Marketing Expert

Ik ga graag met je in gesprek

Ontdek of ik jouw bedrijf naar het volgende niveau kan begeleiden

In dit adviesgesprek geef ik je inzichten en ideeën hoe jij door kunt groeien naar het volgende niveau in jouw business. In de afgelopen jaren heb ik meerdere succesvolle ondernemers geholpen om hun groeiambities te realiseren met mijn high ambition jaartraject.

In dit groeigesprek leer je

  • Waar jij momenteel kansen laat liggen in jouw online zichtbaarheid
  • Welke acties er nodig zijn om je groeidoelstellingen te behalen
  • Tijdens het gesprek krijg je ook direct diverse tips waarmee je snel resultaat kunt boeken.

Belangrijk

Ik kan niet alle ondernemers helpen. Ik kan je alleen helpen als:

  • je ambitieus bent en je met jouw bedrijf een flinke groeistap wilt maken
  • je jaarlijks een bedrag omzet waarmee je de ruimte hebt om zaken uit te besteden
  • je een echte knopen-doorhakker bent, gefocust, nuchter en in de actiestand staat.

Omdat ik niet onbeperkt plaats heb, maak ik een selectie uit de aanmeldingen. Aan de hand van de door jouw ingevulde antwoorden, kijk ik of we een 'goede match' zijn.

Mocht ik je niet kunnen helpen, dan laat ik je dat ook eerlijk weten per e-mail.

“De uitdaging die ik had binnen mijn bedrijf was het gebrek aan tijd en structuur om projecten uit te rollen zoals ik dat wilde. Mijn doel was om nog meer werk bij freelancers neer te leggen om mijn bedrijf op te kunnen schalen. Wat me meteen opviel bij Marieke was haar snelle en heldere manier van communiceren. Dit en haar ervaring met internetmarketing deed me besluiten met haar samen te werken.

Wat me aanspreekt in de aanpak van Marieke is dat ik alles bij haar kan neerleggen en weet dat het geregeld wordt, ze is hierin proactief. Ik ben zelf heel chaotisch en Marieke is juist gestructureerd, daarom is zij binnen het bedrijf een waardevolle aanvulling. Alles is op tijd af en ik ervaar minder werkdruk en stress. Wanneer ik ideeën die nog in mijn hoofd zitten met haar deel, pakt zij het concreet op binnen mijn internetmarketingstrategie. Marieke heeft binnen mijn bedrijf de rol van online marketing projectmanager.

Sinds Marieke voor mij aan het werk is gegaan loopt de communicatie tussen de freelancers veel beter, waardoor ik meer ruimte heb om me bezig te houden met de belangrijkste zaken binnen mijn bedrijf. Hierdoor produceren we momenteel superveel en kan ik meer projecten oppakken. Ik denk dat iedere ondernemer iemand als Marieke naast zich zou moeten hebben staan. Iemand die ‘to the point’ is, praktisch, het overzicht houdt en zaken naar de praktijk kan vertalen. Wat ik in de toekomst nog wil bereiken? Ik ben momenteel echt ‘on top of the game’ en samen met Marieke klaar om nog meer impact met mijn bedrijf te maken.”

Dennis van LeeuwenStudiomaestro.nl

Dennis van Leeuwen

Online marketing expert Marieke van Nispen

Er is niets mis met hard werken, maar ik ben ook van mening dat wanneer je ergens tijd en energie in stopt het wel wat moet opleveren. Ik wil resultaat zien en samenwerkingen aangaan met ondernemers die hier hetzelfde over denken, hiervan krijg ik enorm veel energie.

Ondernemers die net als ik gedreven, ambitieus en nuchter zijn, actie willen ondernemen, weten wat ze willen en er niet omheen draaien. Die ook begrijpen dat je niet alles alleen kunt en dat je sommige zaken aan experts moet overlaten. Dit past volledig binnen mijn visie van de Online Marketing Expert.