Kennismaken met Marieke

Betrokken, enthousiast en resultaatgericht

Kennismaking Online Marketing Expert

Kennismaken met de Online Marketing Expert

Hier doe ik het voor

Wat mij opvalt is dat nog veel bedrijven online kansen laten liggen. Zou je die kansen wél benutten, dan komt je bedrijf in een stroomversnelling en dan haal je er alles uit wat er in zit. De Online Marketing Expert zet zich daarom met kennis en ervaring in om je online strategie te professionaliseren en je omzetdoelen te behalen. Ik begrijp dat je als ondernemer je tijd zo effectief mogelijk wilt benutten. Daarom is mijn aanpak daadkrachtig en met een praktische invalshoek. Bovendien ben ik rechtdoorzee en onderbouw ik succes met zichtbare resultaten.

Wat heb ik jou te bieden?

Als je net als ik gedreven en ambitieus bent en weet wat je wilt, dan help ik je bouwen aan een stevige basis van waaruit je bedrijf groeit naar het volgende niveau. Dit doe ik door het ontwikkelen van een gedegen marketingplan, een concrete aanpak en het monitoren van jouw belangrijkste marketingcijfers met het oog op maximaal resultaat. Maandelijks evalueren we de resultaten en vier ik natuurlijk ook graag de successen met je.

Een netwerk van specialisten

Bij een succesvolle online marketingaanpak komen verschillende aspecten aan bod, zoals e-mailmarketing, grafisch design, social media, contentcreatie en copywriting. Ik beschik over een groot netwerk van gedreven specialisten waar ik een beroep op kan doen.

Marieke van Nispen

Ik, Marieke van Nispen, ben de eigenaar van de Online Marketing Expert. Ik heb het bedrijf in 2016 opgericht onder de naam ‘De Marketing Assistent’, maar deze naam bleek al snel niet meer te passen bij datgene wat ik mijn klanten aanbood. Ik merkte namelijk dat bedrijven niet alleen ondersteuning bij hun online marketingactiviteiten willen, ze hebben juist behoefte aan expertise. In de loop der jaren heb ik mezelf ontwikkeld tot Online Marketing Expert en daarmee wil ik graag mijn ideale klant helpen.
Ik vind het geweldig om intensief samen te werken met een select aantal ambitieuze ondernemers om ze verder te laten groeien. Door ze te adviseren en te begeleiden op online marketing gebied. Juist het complete plaatje, van strategie, inrichten en resultaten bereiken geeft mij voldoening, omdat ik online marketing als één geheel zie en niet als losse elementen.

Mijn concrete marketingaanpak voor jouw bedrijf

De Online Marketing Expert begeleidt je vanaf jouw startniveau stap voor stap door het online marketingtraject. In welke groeifase je je ook begeeft, ik schakel samen met je door naar de volgende versnelling. Het traject verloopt als volgt:

  1. De online aanpak, waarin we doelen stellen en aanbevelingen doen.
  2. Het online inrichten van de tools en systemen en het bouwen van een structuur die bij jou past.
  3. Het online resultaat, waarin de marketingcijfers gemonitord worden en we maandelijks evalueren, zodat de doelen gerealiseerd worden.

Maak kennis met mij.  Ik laat je graag zien hoe je online kansen benut om te kunnen groeien. Met een grondige online marketingaanpak realiseren we samen jouw groeidoelstellingen.

“De uitdaging die ik had binnen mijn bedrijf was het gebrek aan tijd en structuur om projecten uit te rollen zoals ik dat wilde. Mijn doel was om nog meer werk bij freelancers neer te leggen om mijn bedrijf op te kunnen schalen. Wat me meteen opviel bij Marieke was haar snelle en heldere manier van communiceren. Dit en haar ervaring met internetmarketing deed me besluiten met haar samen te werken.

Wat me aanspreekt in de aanpak van Marieke is dat ik alles bij haar kan neerleggen en weet dat het geregeld wordt, ze is hierin proactief. Ik ben zelf heel chaotisch en Marieke is juist gestructureerd, daarom is zij binnen het bedrijf een waardevolle aanvulling. Alles is op tijd af en ik ervaar minder werkdruk en stress. Wanneer ik ideeën die nog in mijn hoofd zitten met haar deel, pakt zij het concreet op binnen mijn internetmarketingstrategie. Marieke heeft binnen mijn bedrijf de rol van online marketing projectmanager.

Sinds Marieke voor mij aan het werk is gegaan loopt de communicatie tussen de freelancers veel beter, waardoor ik meer ruimte heb om me bezig te houden met de belangrijkste zaken binnen mijn bedrijf. Hierdoor produceren we momenteel superveel en kan ik meer projecten oppakken. Ik denk dat iedere ondernemer iemand als Marieke naast zich zou moeten hebben staan. Iemand die ‘to the point’ is, praktisch, het overzicht houdt en zaken naar de praktijk kan vertalen. Wat ik in de toekomst nog wil bereiken? Ik ben momenteel echt ‘on top of the game’ en samen met Marieke klaar om nog meer impact met mijn bedrijf te maken.”

Dennis van LeeuwenStudiomaestro.nl

Dennis van Leeuwen