Neem contact op met ons: info@onlinemarketingexpert.nl

Kennismaken met Marieke

Betrokken, enthousiast en resultaatgericht

Levert jouw marketing funnel nog niet de gewenste resultaten op? Ontdek in 3 minuten wat de grootste conversie remmers zijn in jouw funnel. Nieuwsgierig? Download gratis de Marketing Funnel Checklist.

Kennismaking Online Marketing Expert

Kennismaken met de Online Marketing Expert

Hier doen we het voor

Wat ons opvalt is dat nog veel ondernemers online kansen laten liggen. Zou je die kansen wél benutten, dan komt je bedrijf in een stroomversnelling en dan haal je er alles uit wat er in zit. De Online Marketing Expert zet zich daarom met kennis en ervaring in om jouw online marketing funnel te optimaliseren om zo betere resultaten te behalen. We begrijpen dat je als ondernemer je tijd zo effectief mogelijk wilt benutten. Daarom is onze aanpak daadkrachtig, doelgericht en met een praktische invalshoek.

Wat hebben we jou te bieden?

Als je net als wij gedreven en ambitieus bent en weet wat je wilt, dan helpen wij je graag met het optimaliseren van jouw marketing funnel. Dit doen we door inzicht te geven in hoe jouw funnel nu presteert, advies te geven over de optimalisatiemogelijkheden in jouw online advertentiecampagnes en sales funnel en het monitoren van jouw belangrijkste marketingcijfers met als doel betere resultaten boeken.

Een team van experts

Bij een effectieve marketing funnel komen verschillende aspecten aan bod, zoals e-mailmarketing, grafisch design, websites, social media, contentcreatie en copywriting. Wij beschikken over een fantastisch team van gedreven experts die alles in het werk stellen om mooie resultaten te bereiken. Maak kennis met ons team.

Wij vinden het geweldig om marketing funnels te analyseren en deze te verbeteren en werken graag intensief samen met ambitieuze ondernemers die ook van aanpakken houden. Juist het complete plaatje, van inzicht geven in de funnel statistieken, samen de marketing funnel strategie bepalen, het meedenken over de concrete invulling van de funnelonderdelen, het inzetten van doelgerichte online advertentiecampagnes en het boeken van resultaten, zorgen ervoor dat wij ontzettend blij zijn met wat we elke dag mogen doen. Toegevoegde waarde leveren voor onze klanten.

Marieke van Nispen

Marieke is de eigenaar van de Online Marketing Expert. Ze heeft het bedrijf in 2016 opgericht onder de naam ‘De Marketing Assistent’, maar deze naam bleek al snel niet meer te passen bij datgene wat ze de klanten aanbood. Ze merkte namelijk dat bedrijven niet alleen ondersteuning bij hun online marketingactiviteiten willen, ze hebben juist behoefte aan expertise. In de loop der jaren heeft ze zich ontwikkeld tot Online Marketing Expert en heeft ze het team van experts zelf opgeleid.

Onze concrete funnelstrategie voor jouw bedrijf

De Online Marketing Expert begeleidt je vanaf jouw niveau stap voor stap door het online marketing funneltraject. Op welke manier je ook jouw marketing funnel wilt optimaliseren, wij helpen je erbij.

Maak kennis met ons. We laten je graag zien hoe je jouw online marketing funnel optimaliseert. Meer leads en resultaat met doelgerichte online marketing.

“De uitdaging die ik had binnen mijn bedrijf was het gebrek aan tijd en structuur om projecten uit te rollen zoals ik dat wilde. Mijn doel was om nog meer werk bij freelancers neer te leggen om mijn bedrijf op te kunnen schalen. Wat me meteen opviel bij Online Marketing Expert was de snelle en heldere manier van communiceren. Dit en hun ervaring met internetmarketing deed me besluiten met samen te gaan werken.

Wat me aanspreekt in de aanpak, is dat ik alles bij hen kan neerleggen en weet dat het geregeld wordt, ze zijn hierin proactief. Ik ben zelf heel chaotisch en het team van Online Marketing Expert is juist gestructureerd, daarom zijn ze binnen het bedrijf een waardevolle aanvulling. Alles is op tijd af en ik ervaar minder werkdruk en stress. Wanneer ik ideeën die nog in mijn hoofd zitten met hen deel, pakken ze het concreet op binnen mijn internetmarketingstrategie.

Sinds onze samenwerking loopt de communicatie tussen de freelancers veel beter, waardoor ik meer ruimte heb om me bezig te houden met de belangrijkste zaken binnen mijn bedrijf. Hierdoor produceren we momenteel superveel en kan ik meer projecten oppakken. Ik denk dat iedere ondernemer gebaat is met zo'n samenwerking. Iemand die ‘to the point’ is, praktisch, het overzicht houdt en zaken naar de praktijk kan vertalen. Wat ik in de toekomst nog wil bereiken? Ik ben momenteel echt ‘on top of the game’ en samen met het team van Online Marketing Expert klaar om nog meer impact met mijn bedrijf te maken.”

Dennis van LeeuwenStudiomaestro.nl

Dennis van Leeuwen

Kennismaken?

Heb je ook behoefte aan een daadkrachtige online marketing partner voor jouw bedrijf? Laten we dan kennismaken om te inventariseren hoe we nog meer rendement uit jouw marketing funnel kunnen halen.