KENNISMAKEN MET MARIEKE

Betrokken, enthousiast en resultaatgericht

Levert jouw marketing funnel nog niet de gewenste resultaten op? Ontdek met onze Online Marketing Funnel Analyse wat de grootste conversie remmers zijn in jouw marketing funnel. Nieuwsgierig? Vraag hem direct aan.

Kennismaken met Online Marketing Expert

Hier doen we het voor

Zeg eens eerlijk, laat jij als ondernemer online kansen liggen? Zou je die kansen wél benutten, dan komt je bedrijf in een stroomversnelling en haal je er alles uit wat er in zit. Het team van Online Marketing Expert zet zich daarom met kennis en ervaring in om jouw online marketing te optimaliseren om zo betere resultaten te behalen. We begrijpen dat je als ondernemer je tijd zo effectief mogelijk wilt benutten. Daarom is onze online marketing aanpak daadkrachtig, doelgericht en met een praktische invalshoek.

Wat hebben we jou te bieden?

Ben jij net als wij super ambitieus en gedreven? Weet je wat je wilt, alleen nog niet hoe? Dan helpen wij je graag met het optimaliseren van jouw marketing funnel. Dit doen we door inzicht te geven in hoe jouw funnel nu presteert, je advies te geven over het inrichten van je marketing funnel en het monitoren van jouw belangrijkste marketingcijfers. Het doel is natuurlijk jouw resultaten verbeteren, en dat doen we samen!

Een team van experts

Bij het bouwen van een effectieve marketing funnel komen verschillende aspecten aan bod. Ons fantastische team van gedreven experts stellen alles in het werk om mooie resultaten te bereiken. Bij Online Marketing Expert heb jij altijd één vast teamlid als aanspreekpunt. Maak kennis met ons team.

“We zijn gedreven om marketing funnels te analyseren en te verbeteren en werken graag intensief samen met ambitieuze ondernemers die ook van aanpakken houden. Wij worden blij van het complete plaatje; van inzicht geven in de funnel statistieken tot samen de marketing funnel strategie bepalen, het meedenken over de concrete invulling van de funnelonderdelen, het inzetten van doelgerichte online advertentiecampagnes en natuurlijk het boeken van resultaten”.

Marieke van Nispen

Marieke is de eigenaar en sturende kracht achter Online Marketing Expert, dat ze in 2016 oprichtte. Met name door haar kennis en expertise, sterke ambitie en haar kenmerkende ‘niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit’, heeft Online Marketing Expert zich flink doorontwikkeld. Inmiddels heeft ze een team van experts om zich heen verzameld en opgeleid, om verder te kunnen groeien. Logisch, vindt Marieke, want hoe kun je ambitieuze ondernemers adviseren als je zelf niet net zo gedreven bent?

“Ondernemers die bij ons het traject doorlopen zie je gewoon groeien zodra ze uit hun comfortzone zijn gekomen. Ik zie hun pad vaak al voor me en dat helpt hen om groter te denken. Vaak krijg ik terug dat we echt náást de ondernemer staan; een sparringpartner op niveau”.

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

Wat jouw startpunt ook is, Online Marketing Expert begeleidt je stap voor stap door het online marketing funnel traject. Samen optimaliseren we jouw marketing funnel. Ben je benieuwd hoe? Bekijk onze aanpak.