Het team van Online Marketing Expert

Samen gaan voor het beste resultaat

Online Marketing Expert bestaat uit teamleden met verschillende expertises die elkaar aanvullen. Deze bak kennis en ervaring komt behoorlijk van pas bij het bedenken van steeds weer nieuwe toffe, creatieve ideeën voor onze klanten. Vanuit meerdere invalshoeken blijven we het totaalplaatje zien en kunnen we op een effectieve manier bouwen aan jouw online marketing strategie en funnel. Bij Online Marketing Expert heb jij altijd één vast teamlid als aanspreekpunt. Met diegene bespreek je al je ideeën en je kunt hier altijd terecht met jouw vragen.

Marieke is de oprichter van de Online Marketing Expert. Ze coördineert de werkzaamheden en zorgt ervoor dat het team een daadkrachtige online marketingstrategie ontwikkelt waarmee de beste resultaten worden bereikt voor de klant en deze vervolgens ook in samenwerking met de klant implementeert.

 

Marieke | Oprichter Online Marketing Expert

Marieke
Alieke

Alieke is de online marketing strateeg binnen het team van Online Marketing Expert. Ze analyseert de marketing funnel van de klant en adviseert de klant over de optimalisatiekansen die wij zien. Samen met de klant bepaalt ze de koers en bewaakt deze tijdens de samenwerking, zodat we optimaal resultaat realiseren.

 

Alieke | Online Marketing Strateeg

Saskia is binnen het team van Online Marketing Expert degene die samen met onze klanten online marketing strategieën ontwikkelt. Ze richt vervolgens de marketing funnel in op basis van de bepaalde marketingstrategie. Ook stelt ze online advertentiecampagnes in op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

 

Saskia | Online Marketing Professional

Saskia
Nelleke

Nelleke verzorgt naast Saskia de online marketing strategieën voor onze klanten. Ze is het aanspreekpunt voor diverse klanten en zorgt ervoor dat de hele marketing funnel ingericht is en de advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn leads opleveren voor onze klanten.

 

Nelleke | Online Marketing Professional

Clasina is onze technische online marketing professional. Ze bijt zich graag vast in automations in MailBlue en alles wat daaraan gekoppeld kan worden. Hoe ingewikkelder hoe leuker is haar motto. Daarnaast werkt ze ook veel met WordPress, Huddle, Learndash en Zapier. Clasina zorgt ervoor dat de techniek voor niets staat bij Online Marketing Expert.

 

Clasina | Technisch Online Marketing Professional

Clasina
Mylene

Mylène is binnen het team van Online Marketing Expert de specialist op het gebied van conversieteksten schrijven. Ze redigeert voor onze klanten de belangrijkste teksten in de online marketing funnel om zo de funnel nog beter te laten converteren.

 

Mylène | Conversie tekstschrijver

Bianca ontwerpt voor onze klanten professionele en creatieve communicatie uitingen, die passen bij de huisstijl van de klanten. Zichtbaar worden met een prachtig e-book, online brochure of social media headers? Bianca is er helemaal in thuis.

 

Bianca | Grafisch vormgever

Bianca
Lorenza

Lorenza is de tekstschrijver van de Online Marketing Expert. Ze zorgt ervoor dat de teksten van onze website actueel en duidelijk zijn voor onze klanten. Regelmatig interviewt ze ook klanten om hun ervaring met de Online Marketing Expert te vertalen naar een klantverhaal.

 

Lorenza | Tekstschrijver

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

Wat jouw startpunt ook is, Online Marketing Expert begeleidt je stap voor stap door het online marketing funnel traject. Samen optimaliseren we jouw marketing funnel. Ben je benieuwd hoe? Bekijk onze aanpak.