Neem contact op met ons: info@onlinemarketingexpert.nl

Het team van Online Marketing Expert

Samen gaan voor het beste resultaat

Online Marketing Expert bestaat uit teamleden met verschillende expertises die elkaar aanvullen. Deze bak kennis en ervaring komt behoorlijk van pas bij het bedenken van steeds weer nieuwe toffe, creatieve ideeën voor onze klanten. Vanuit meerdere invalshoeken blijven we het totaalplaatje zien en kunnen we op een effectieve manier bouwen aan jouw online marketing strategie en funnel. Bij Online Marketing Expert heb jij altijd één vast teamlid als aanspreekpunt. Met diegene bespreek je al je ideeën en je kunt hier altijd terecht met jouw vragen.

Marieke is de oprichter van de Online Marketing Expert. Ze coördineert de werkzaamheden en zorgt ervoor dat het team een daadkrachtige online marketingstrategie ontwikkelt waarmee de beste resultaten worden bereikt voor de klant en deze vervolgens ook in samenwerking met de klant implementeert.

 

Marieke van Nispen | Oprichter Online Marketing Expert

Marieke van Nispen
Saskia Gras

Saskia is binnen het team van Online Marketing Expert degene die samen met onze klanten online marketing strategieën ontwikkeld. Ze richt vervolgens de marketing funnel in op basis van de bepaalde marketingstrategie. Ook stelt ze online advertentiecampagnes in op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

 

Saskia Gras | Online Marketing Professional

Nelleke verzorgt naast Saskia de online marketing strategieën voor onze klanten. Ze is het aanspreekpunt voor diverse klanten en zorgt er voor dat de hele marketing funnel ingericht is en dat de advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn leads opleveren voor onze klanten.

 

Nelleke Boer | Online Marketing Professional

Nelleke Boer

Bianca ontwerpt voor onze klanten professionele en creatieve communicatie uitingen, die passen bij de huisstijl van de klanten. Zichtbaar worden met een prachtig e-book, online brochure of social media headers? Bianca is er helemaal in thuis.

 

Bianca Gijsman | Grafisch vormgever

Bianca Gijsman
Lorenza Verbaten

Lorenza is de tekstschrijver van de Online Marketing Expert. Ze zorgt ervoor dat de teksten van onze website actueel en duidelijk zijn voor onze klanten. Regelmatig interviewt ze ook klanten om hun ervaring met de Online Marketing Expert te vertalen naar een klantverhaal.

 

Lorenza Verbaten | Tekstschrijver

Amy verzorgt voor een aantal klanten de online zichtbaarheid op social media. Met haar verfrissende blik en creatieve ideeën zorgt ze ervoor dat onze klanten online zichtbaar zijn bij hun ideale klant.

 

Amy Mulders | Content creator

Amy Mulders

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

Wat jouw startpunt ook is, Online Marketing Expert begeleidt je stap voor stap door het online marketing funneltraject. Samen optimaliseren we jouw marketing funnel. Ben je benieuwd hoe? Laten we kennismaken!