Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Het team van de Online Marketing Expert

Samen gaan voor het beste resultaat

Maak kennis met het team van de Online Marketing Expert. Marieke is het aanspreekpunt voor de klanten, maar werkt samen met een team van specialisten.

Marieke is de eigenaar van de Online Marketing Expert en aanspreekpunt voor de klanten. Ze is de online marketing expert binnen het team en voorziet de klanten van een daadkrachtige marketingstrategie. Ze analyseert marketing funnels en geeft optimalisatie advies. Daarnaast geeft ze 1-op-1 trainingen aan ondernemers die zelf aan de slag willen met hun online advertenties en marketing funnel.

 

Marieke van Nispen | Online Marketing Expert

Marieke van Nispen
Marlou Minten

Marlou verzorgt online advertentiecampagnes voor een aantal van onze klanten, zodat ze optimaal rendement halen uit hun advertentiebudget. Daarnaast schrijft ze graag en is ze druk bezig met het schrijven van haar eerste boek.

 

Marlou Minten | Facebook & Instagram adverteren

Ginger ontwikkelt voor de Online Marketing Expert diverse rapportages en maatwerk dashboards voor onze klanten, zodat we altijd inzicht hebben in de actuele marketingcijfers. Daarnaast ondersteunt ze een aantal klanten op administratief vlak.

 

Ginger Fernandes | Administratieve ondersteuning

Ginger Fernandes
Manouk Voermans

Manouk heeft een passie voor content en is daarnaast super creatief. Ze kan haar ei dus prima kwijt als ze voor diverse klanten van de Online Marketing Expert de social media berichten verzorgt. Zo ontstaat er continuïteit in de online zichtbaarheid van de klanten.

 

Manouk Voermans | Online Contentcreator

Wendie voelt zich als een vis in het water binnen de WordPress omgeving. Wij zetten Wendie graag in voor aanpassingen aan WordPress websites van onze klanten en het bouwen en koppelen van webformulieren aan e-mailmarketingsystemen.

Wendie Huis in 't VeldWordPress expert

 

Wendie Huis in 't Veld
Lorenza Verbaten

Lorenza is de tekstschrijver van de Online Marketing Expert. Ze zorgt ervoor dat de teksten van onze website actueel en duidelijk zijn voor onze klanten. Regelmatig interviewt ze ook klanten om hun ervaring met de Online Marketing Expert te vertalen naar een klantverhaal.

 

Lorenza Verbaten | Tekstschrijver

Bianca ontwerpt voor onze klanten professionele en creatieve communicatie uitingen, die passen bij de huisstijl van de klanten. Zichtbaar worden met een prachtig e-book, online brochure of social media headers? Bianca is er helemaal in thuis.

 

Bianca Gijsman | Grafisch vormgever

Bianca Gijsman

SAMENWERKEN?

Wil je graag samen met mij en mijn team aan de slag om jouw marketing funnel te optimaliseren? Dat kan! Kies wat bij je past. Een 1-daagse livetraining voor jouw sales funnel of slim leren online adverteren?

Of heb je behoefte aan een daadkrachtige online marketeer die een langere periode met je meedenkt en voor jou het meeste rendement haalt uit de advertentiecampagnes? Dat kan met mijn Viptraject. Klik op de button hieronder voor alle mogelijkheden.