Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Het team van de Online Marketing Expert

Samen gaan voor het beste resultaat

Maak kennis met het team van de Online Marketing Expert. Marieke is het aanspreekpunt voor de klanten, maar werkt samen met een team van specialisten.

Marieke is de eigenaar van de Online Marketing Expert en aanspreekpunt voor de klanten. Ze is de online marketing expert binnen het team en voorziet de klanten van een daadkrachtige marketingstrategie. Ze analyseert marketing funnels en geeft optimalisatie advies. Daarnaast geeft ze 1-op-1 trainingen aan ondernemers die zelf aan de slag willen met hun online advertenties en marketing funnel.

 

Marieke van Nispen | Online Marketing Expert

Marieke van Nispen
Lorenza Verbaten

Lorenza is de tekstschrijver van de Online Marketing Expert. Ze zorgt ervoor dat de teksten van onze website actueel en duidelijk zijn voor onze klanten. Regelmatig interviewt ze ook klanten om hun ervaring met de Online Marketing Expert te vertalen naar een klantverhaal.

 

Lorenza Verbaten | Tekstschrijver

Ginger ontwikkelt voor de Online Marketing Expert diverse rapportages en maatwerk dashboards voor onze klanten, zodat we altijd inzicht hebben in de actuele marketingcijfers. Daarnaast ondersteunt ze een aantal klanten op administratief vlak.

 

Ginger Fernandes | Administratieve ondersteuning

Ginger Fernandes
Saskia Gras

Saskia is binnen het team van Online Marketing Expert degene die ons ondersteunt bij het maken van marketing funnels. Ze richt de marketing funnel in op basis van de gemaakte marketingstrategie. Ook stelt ze online advertentiecampagnes in op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Saskia Gras | Online Marketing Professional

Wendie voelt zich als een vis in het water binnen de WordPress omgeving. Wij zetten Wendie graag in voor aanpassingen aan WordPress websites van onze klanten en het bouwen en koppelen van webformulieren aan e-mailmarketingsystemen.

Wendie Huis in 't VeldWordPress expert

 

Wendie Huis in 't Veld

Bianca ontwerpt voor onze klanten professionele en creatieve communicatie uitingen, die passen bij de huisstijl van de klanten. Zichtbaar worden met een prachtig e-book, online brochure of social media headers? Bianca is er helemaal in thuis.

 

Bianca Gijsman | Grafisch vormgever

Bianca Gijsman

SAMENWERKEN?

Wil je graag samen met mij en mijn team aan de slag om jouw marketing funnel te optimaliseren? Dat kan! Kies wat bij je past. Een 1-daagse livetraining voor jouw sales funnel of slim leren online adverteren?

Of heb je behoefte aan een daadkrachtige online marketeer die een langere periode met je meedenkt en voor jou het meeste rendement haalt uit de advertentiecampagnes? Dat kan met mijn Viptraject. Klik op de button hieronder voor alle mogelijkheden.