Neem contact op met ons: info@onlinemarketingexpert.nl

Het team van de Online Marketing Expert

Samen gaan voor het beste resultaat

Marieke is de oprichter van de Online Marketing Expert. Ze coördineert de werkzaamheden en zorgt ervoor dat het team een daadkrachtige online marketingstrategie ontwikkelt waarmee de beste resultaten worden bereikt voor de klant en deze vervolgens ook in samenwerking met de klant implementeert.

 

Marieke van Nispen | Oprichter Online Marketing Expert

Marieke van Nispen
Saskia Gras

Saskia is binnen het team van Online Marketing Expert degene die samen met onze klanten online marketing strategieën ontwikkeld. Ze richt vervolgens de marketing funnel in op basis van de bepaalde marketingstrategie. Ook stelt ze online advertentiecampagnes in op Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Saskia Gras | Online Marketing Professional

Bianca ontwerpt voor onze klanten professionele en creatieve communicatie uitingen, die passen bij de huisstijl van de klanten. Zichtbaar worden met een prachtig e-book, online brochure of social media headers? Bianca is er helemaal in thuis.

 

Bianca Gijsman | Grafisch vormgever

Bianca Gijsman
Lorenza Verbaten

Lorenza is de tekstschrijver van de Online Marketing Expert. Ze zorgt ervoor dat de teksten van onze website actueel en duidelijk zijn voor onze klanten. Regelmatig interviewt ze ook klanten om hun ervaring met de Online Marketing Expert te vertalen naar een klantverhaal.

 

Lorenza Verbaten | Tekstschrijver

Babet Ammerlaan

Babet is binnen ons team net als Saskia online marketing professional en ontwikkelt voor onze klanten online marketing strategieën. Ze bedenkt marketing funnels en richt ze ook in. Daarnaast verzorgt ze voor een aantal klanten ook online advertentiecampagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Babet Ammerlaan| Online Marketing Professional

Kennismaken?

Heb je ook behoefte aan een daadkrachtige online marketing partner voor jouw bedrijf? Laten we dan kennismaken om te inventariseren hoe we nog meer rendement uit jouw marketing funnel kunnen halen.