ONLINE ADVERTEREN UITBESTEDEN

Besteed je advertenties uit, zodat jij kan focussen op jouw core business, rust ervaart en bedrijfsgroei realiseert.

Advertenties, je houdt ervan of het duizelt je. In jouw geval waarschijnlijk het laatste, maar in ons geval het eerste. 😉 Want laten we eerlijk zijn: online adverteren kost veel tijd en geld. En daardoor moet jij als ondernemer precies weten waar je mee bezig bent. Je moet er constant bovenop zitten, meegaan in de veranderingen en uiteindelijk ook nog het gewenste resultaat zien te behalen. En dat terwijl jij als coach, expert of trainer ook gewoon nog je dagelijkse werkzaamheden moet uitvoeren.

Het is dus hartstikke logisch dat jij hier geen energie van krijgt en geen zin en tijd hebt om helemaal in de advertenties te duiken. Het is immers niet jouw expertise.

Of wellicht heb je er geen hekel aan en zet je een prima resultaat neer met de advertenties, maar heb je toch nog het gevoel dat je ‘maar wat doet’ en weet dat je er met de juiste kennis en ervaring nog meer klanten uit kan halen.

In beide gevallen is het een slimme zet om je advertenties uit te besteden en wij helpen je graag om hier een succes van te maken.

“Wanneer je online adverteert, creëer je een constante stroom van nieuwe leads. Met deze mensen bouw jij een relatie op om ze vervolgens te converteren tot klant. Als je dit doet zonder een duidelijke advertentie strategie en een analyse van de klantreis, ben je aan het stoken met de ramen open. Dit zien wij helaas vaak in de online advertentie wereld of bij ondernemers die zelf adverteren.”

Naar onze mening is het enerzijds ontzettend belangrijk om je doelgroep helder te hebben, je diensten aan te laten sluiten op hun problemen en verlangens en exact te weten op welke manier jij een lead het beste kan converteren tot klant. Bovendien vinden wij dat jij ook zonder advertenties leads moet weten om te zetten tot klanten. Als je afhankelijk bent van advertenties gaat er iets mis, want advertenties zijn geen ‘makkelijke oplossing’ om aan klanten te komen.

Je kan bijvoorbeeld leads werven voor een webinar, maar om te verkopen in dat webinar zal het webinar ook gewoon ijzersterk moeten zijn. En daarom zeggen wij: eerst het fundament en de (advertentie) strategie stevig neerzetten en daarna kunnen advertenties jouw bedrijfsgroei versterken.

En anderzijds moet je natuurlijk ook weten hoe je de advertentie strategie in de praktijk brengt. Dat wil zeggen: de praktische kennis en ervaring van hoe de advertentie systemen werken, bijblijven met alle wijzigingen die de platformen iedere keer weer uit hun hoge hoed toveren en natuurlijk: weten hoe je de resultaten leest en vervolgens optimaliseert.

Dat is waar wij van Online Marketing Expert om de hoek komen kijken. Wij zijn het online marketing bureau dat verder kijkt dan: hoeveel mensen klikken er door vanuit de advertentie en melden zich aan voor jouw webinar? Wij denken ook graag proactief met je mee hoe je vervolgens óók meer klanten realiseert.

Ik heb al eens eerder met een advertentie specialist gewerkt, wat maakt jullie anders?

plannen concretiseren

STRUCTUUR EN DAADKRACHT

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Geen loze beloftes zonder resultaat. Maar een advertentiestrategie die past bij jouw ambities. We werken gestructureerd en bieden je natuurlijk inzicht in het resultaat.

sparringspartner Online Marketing Expert

BETROKKEN SPARRINGPARTNER

Online marketing partner op strategisch niveau

We hebben jarenlange ervaring in het online adverteren en volgen de ontwikkelingen op de voet. We zijn jouw online marketing team. Bij ons ben je geen nummertje.

Sales Funnel

GEEN ONE SIZE FITS ALL

Online advertenties die echt bij jou passen

We geloven niet in copy pasten van wat voor anderen schijnt te werken. Ieder bedrijf heeft zijn eigen aanpak nodig. En daar helpen we je bij. In advies én uitvoering.

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die willen doorgroeien

Ons advertentie traject is speciaal voor gedreven ondernemers, trainers, coaches en experts.
Wij helpen je graag verder als je jezelf herkent in het onderstaande.

Je wilt minimaal 500 euro per maand aan advertentiebudget besteden en dit overlaten aan professionals. Maar je houdt er ook van om zelf je mouwen op te stropen en te gáán. Snel schakelen is helemaal jouw ding. Je wilt namelijk graag jouw advertenties uitbesteden, maar weet ook dat het geen kwestie is van ‘over de schutting gooien’ en achterover leunen.

Je bedrijf draait al lekker, maar je weet dat je er met de juiste kennis en ervaring nog meer uit kan halen. Je wordt razend enthousiast van een proactieve partij die dagelijkse met advertenties bezig zijn. Al begrijp je ook dat werkende advertenties tijd, energie en geld kosten.

Kun jij het bovenstaande lijstje afvinken? Lees dan zeker even verder.

Dit is het resultaat wanneer je de ads gaat uitbesteden

Ben je op zoek naar een partij die jou gouden bergen belooft? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wel staan we garant voor het volgende resultaat:

Een advertentiestrategie die aansluit bij jouw ambities.

Meer rust, want jij hoeft je niet langer te verdiepen in de steeds wijzigende mogelijkheden van een advertentieplatform en de resultaten van jouw advertenties.

Je koopt tijd. Tijd die jij kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien, klanten te helpen, nieuwe klanten te spreken of te genieten van de vrijgekomen tijd.

Inzicht in de optimalisatiekansen voor jouw funnel, dankzij de online marketing analyse die is inbegrepen bij dit traject.

(Meer) leads waarmee de klantrelatie kan worden opgebouwd en die uiteindelijk kunnen zorgen voor de gewenste groei in omzet en winst.

Ons online advertentie traject

Nu je weet wat je van ons kan verwachten en wat het resultaat zal zijn, kunnen we ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar wat je concreet krijgt gedurende het traject. We hebben het hieronder concreet voor je op een rijtje gezet:

Training Online Adverteren

6 maanden adverteren op één van de volgende platformen: LinkedIn, Facebook, Instagram of Google. We richten je advertentie account in en regelen de tracking, zodat de resultaten gemeten kunnen worden.

Sparringspartner Online Marketing Expert

We plannen een online strategiesessie, waarin we de koers bepalen en houden daarna 1 keer per maand een vinger aan de pols in tussentijdse calls. Zodat je zeker weet dat je geen geld verspilt aan advertenties die niet werken en nooit te veel betaalt per lead.

Training Sales Funnel

De advertentieteksten die jij aanlevert worden door onze conversieschrijver geredigeerd. Zodat ze nog net een tikkeltje aantrekkelijker worden voor jouw ideale klant, zonder jouw onmisbare persoonlijke touch te verliezen.

OME-iconen-gekleurd-11

De advertentiecampagnes worden door ons ingericht en meerdere keren per week gemonitord en bijgestuurd. We geven je pro-actief advies over voorgestelde aanpassingen. Wekelijks ontvang je een rapportage van de resultaten.

Funnel Scan

Bonus: Online Marketing Analyse

Waarin je ontdekt welke kansen er liggen om jouw marketing funnel te optimaliseren. (t.w.v. €349)

Oftewel, alles wat je nodig hebt om je bedrijf efficiënt op te schalen, waarbij je de online marketing los kan laten en tijd hebt om je te focussen op dat waar jij energie van krijgt.

Dit is aan wie jij jouw advertenties overlaat

Mijn naam is Marieke van Nispen, eigenaar van Online Marketing Expert en samen met een team van specialisten helpen wij coaches, trainers en experts met hun online marketing. En ik zeg maar gewoon eerlijk: ik geloof niet in gouden bergen en mooie praatjes. Ik ben graag duidelijk en realistisch.

Advertenties zijn geen wondermiddel of quick fix. Het fundament moet staan: je doelgroep moet helder zijn en je diensten moeten aansluiten op hun problemen en verlangens. Maar ook zonder ads moet je jouw diensten kunnen verkopen. En dan, als de hele funnel klopt, kunnen ads je bedrijf flink laten groeien.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN OVER HET ADVERTENTIE TRAJECT

“Ik help ondernemers bij het aantrekken van klanten via LinkedIn. De kracht zit daarbij in onderscheidend profileren en op een authentieke manier zichtbaar zijn. Zo trek je de klanten aan die bij jou passen.

Omdat ik me realiseerde dat ik mijn tijd maar één keer kan besteden, besloot ik om het stukje adverteren uit te besteden. Omdat ik dat het minst leuke onderdeel vind van het ondernemen, kostte dat mij namelijk veel tijd en energie. Tijdens de kennismaking hadden we meteen een goede klik. Ze dacht met me mee, kwam hands-on en heel toegankelijk over, wat me vertrouwen in een toekomstige samenwerking gaf.

Dat we al ruim een jaar samenwerken zegt genoeg! Ik zie groei in de aanvragen en ook de samenwerking is erg fijn. Marieke is een hele fijne sparringpartner, die mijn drijfveren en waarden begrijpt. Ik gun het eigenlijk gewoon iedere ondernemer om samen te werken met Marieke en haar team.”

Anneke van der Voort | PRminded

Anneke van der Voort review
Annelies Bobeldijk

“Ik was heel veel tijd kwijt aan online adverteren, daarom besloot ik het uit te besteden. In eerste instantie aan een partij die achteraf geen goede match bleek. Ik had enerzijds het gevoel dat ik de controle erover kwijt was, en tegelijkertijd dat er niet alles werd uitgehaald wat er in zat. Ik ging dus verder op zoek en kwam bij Online Marketing Expert uit. Na het gesprek met Marieke hoefde ik niet lang na te denken over de samenwerking. Het werd me meteen duidelijk dat ik de sparringpartner had gevonden die ik zocht. Naast hulp bij het adverteren kreeg ik er eigenlijk gewoon een businesscoach bij. Ik wilde vooral ontzorgd worden en dat is absoluut gelukt. Marieke, maar ook Nelleke denken proactief mee en dat geeft mij veel rust en vrijheid. Ik kan mijn eigen tijd nu veel beter benutten. Onze volgende stap is mijn marketing funnel verder ontwikkelen, zodat hij niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant klopt én we meer resultaat kunnen gaan boeken!”

Annelies Bobeldijk | WOW Opvoedcoaching

“Toen ik merkte dat mijn doelgroep voor het online programma - dat ik inmiddels zo’n twee jaar aanbood – verzadigd begon te raken, wist ik dat ik mijn bereik moest vergroten. Facebook adverteren leek me daar een goede manier voor, dus ik zocht iemand die me daar specifiek bij kon helpen.

Wat me meteen aansprak was Marieke’s daadkracht en dat ze geen blad voor de mond neemt. Ook al zijn we uit ander hout gesneden, het klikte direct. Wat ik ook belangrijk vond was dat de partij met wie ik ging samenwerken niet alleen verstand had van adverteren, maar óók van funnels. Je advertenties moeten namelijk goed aansluiten op de rest van je funnel; één geheel vormen. Daarom wilde ik graag dat dit allemaal op één plek werd geregeld. Bij Online Marketing Expert kon ik alles onderbrengen.”

Marre Smit | Smitclub

Marre Smit

Ben jij klaar om jouw advertenties uit te besteden en daarmee je bedrijf te laten groeien? Klik op de knop hieronder en vul het formulier in om een online kennismaking aan te vragen. Op basis van jouw antwoorden maken wij een inschatting of wij de juiste online marketing expert zijn voor jou. Als dat zo is, nodigen we je uit voor een online kennismaking.

Meestgestelde vragen (en eerlijke antwoorden)