Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Training Online Adverteren

Online adverteren

Adverteren kun je leren, óf uitbesteden

Een klein percentage van de mensen die jouw marketing funnel doorloopt neemt uiteindelijk je dienst af. Wil je een mooi resultaat behalen, dan moet je jouw funnel dus flink vullen. Je hebt namelijk veel bezoekers op je website nodig, relevante bezoekers bedoel ik dan. Een goede online zichtbaarheid is cruciaal. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Door middel van gericht online adverteren.

“Je hebt een fantastische sales funnel, maar je advertentiecampagnes zijn dat allesbehalve, dan blijft het resultaat alsnog uit.”

Een gerichte online advertentiestrategie

Online adverteren is niet voor beginners. Doe je zomaar wat, dan spoel je in no-time een hoop geld door het putje. Zonde! Schieten met hagel is dus niet verstandig. Door te onderzoeken waar jouw ideale klant door getriggerd wordt en daarop aan te sluiten met je online advertenties, bereik je veel meer. Ik help je bij het ontwikkelen van een online advertentiestrategie die aansluit op jouw maatwerk funnel, óf we doen het samen. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw online advertentiecampagnes strak blijft monitoren. Zo optimaliseer je je LinkedIn, Instagram en Facebook advertenties voortdurend en verzamel je zoveel mogelijk leads.

Funnel scan

FUNNEL SCAN

Snel inzicht in jouw optimalisatiemogelijkheden

Met de persoonlijke funnel scan krijg je snel inzicht in je optimalisatiekansen. Waar ‘lekt’ het in jouw marketing funnel? Welke online advertenties leveren nu écht wat op en welke kansen laat je onbenut? Je ontvangt het uitgebreide rapport van de funnel scan in je mail. Daarnaast spreken we de resultaten samen door en kun je al je vragen stellen tijdens een online sessie.

Online Adverteren Online Marketing Expert

TRAINING ONLINE ADVERTEREN

Leer met advertenties meer resultaat behalen

In deze training leer je effectief online adverteren op basis van een heldere advertentiestrategie. Tijdens deze compleet verzorgde dag leer je advertenties inzetten die aansluiten op jouw sales funnel en doelgroep. We focussen ons op één advertentiekanaal naar keuze. Na afloop ontvang je mijn boekpakket en een gratis online sessie cadeau, om jouw advertentiecampagne door te nemen.

Viptraject Marketing Funnel

VIPTRAJECT MARKETING FUNNEL

Je funnel optimaliseren en starten met adverteren

Een heldere marketingstrategie met een duidelijk aanbod voor jouw doelgroep, dat is de basis waaraan we in dit exclusieve 1-op-1-traject aandacht besteden. We brengen je online marketing strategie tijdens een geheel verzorgde livedag helder in kaart. Vervolgens richten we de juiste marketing- en analysetools voor je in en starten we een doelgerichte online advertentiecampagne om leads in je funnel te krijgen.

FUNNEL OPTIMALISATIE STAPPENPLAN

Heb je een funnel gemaakt, maar levert hij niet op wat jij graag zou willen? Met dit stappenplan bij de hand weet jij waar jij jouw eigen marketing funnel kunt optimaliseren. Hoe krijg je inzicht in de data? Hoe sluit je de funnel aan op de behoeften van jouw ideale klant en hoe zorg je dat hij optimaal voor je gaat werken? Ik deel mijn ervaring, tips en adviezen met je in mijn Funnel Optimalisatie Stappenplan.

Online Adverteren review Anneke van der Voort-Kruk

"Met Marieke werk ik samen voor mijn advertenties op Facebook en LinkedIn. Zij kent alle mogelijkheden, werkt snel en is enorm ervaren op dit gebied. Wat ik daarnaast enorm waardeer is dat ze een echte sparringpartner is. Ze denkt mee en komt proactief met nieuwe ideeën en suggesties. Dat maakt de samenwerking bijzonder waardevol."

Anneke van der Voort- Kruk | PRminded

 

"Marieke maakt haar expert titel meer dan waar! Ik dacht er best wel wat van te weten maar .... wat ben ik blij dat ik haar hulp heb gevraagd. Na een dag training snap ik het zoveel beter en weet ik ook waar het in de basis aan schort. Marieke is geduldig en maakt de materie overzichtelijk. Ik kan iedereen aanraden een training te volgen bij Marieke, gegarandeerd dat je er er heel veel aan hebt en zeker je bedrijf!!"

Jacqueline Veen-Bruijninckx | Natures's Gym

Jacqueline Veen-Bruijninckx

ONLINE MARKETING EXPERT | MARIEKE VAN NISPEN

Ik ben Marieke van Nispen, eigenaar van Online Marketing Expert en binnen mijn team aanspreekpunt voor de klanten. Ik adviseer hen bij het neerzetten van een heldere en daadkrachtige online marketing strategie. Ik analyseer marketing funnels en bekijk hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Daarnaast geef ik ook nog 1-op-1-trainingen aan ondernemers die zelf aan de slag willen met hun online advertenties en sales funnel. Mijn klanten omschrijven mij als respectvol duidelijk en oprecht betrokken.

Marieke van Nispen Online Marketing Expert

ONLINE MARKETING EXPERT | MARIEKE VAN NISPEN

Ik ben Marieke van Nispen, eigenaar van Online Marketing Expert en binnen mijn team aanspreekpunt voor de klanten. Ik adviseer hen bij het neerzetten van een heldere en daadkrachtige online marketing strategie. Ik analyseer marketing funnels en bekijk hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Daarnaast geef ik ook nog 1-op-1-trainingen aan ondernemers die zelf aan de slag willen met hun online advertenties en sales funnel. Mijn klanten omschrijven mij als respectvol duidelijk en oprecht betrokken.

Marian Filarski

"Ik heb al meerdere malen online cursussen gedaan voor FB adverteren. Elke keer bleek het moeilijke stuf te zijn en vooral het bepalen van een doelgroep vond ik erg moeilijk.

Toen ben ik naar Marieke gestapt, want ik wilde dit traject uit handen geven aan een expert. Ik heb meer dan genoeg om handen en ik heb eigenlijk helemaal geen zin in dit soort technische zaken.

Mijn advies: ga geen dure online cursussen meer volgen, want dan heb je veel geld uitgegeven en uiteindelijk moet je toch alles zelf doen. Met dat geld kun je ook een Facebook Advertentie Training volgen bij Marieke. Ik ben een aantal uur bij Marieke geweest en heb uitleg gekregen en mijn doelgroep bepaald. Het was zeer leerzaam en ik kreeg een lekkere lunch. Na afloop hebben we afgesproken dat Marieke de advertenties in de gaten blijft houden, zodat ik er geen omkijken naar heb.

Marieke is natuurlijk een fijne vrouw, een vrouw naar mijn hart. Er is een last van mijn schouders gevallen.

Ik heb inmiddels geadverteerd om mijn e-maillijst te vergroten, door ze uit te nodigen voor mijn gratis proeverij van schilderopdrachten. Het traject is nog niet helemaal afgerond, maar ik hoop binnenkort 800 tot 1000 mensen in mijn groepen te hebben."

Marian Filarski | Academie Filarski

GRATIS MARKETING FUNNEL CHECKLIST

Wil je weten waarom jouw marketing funnel niet converteert? Wil je in 3 minuten inzicht hebben welke onderdelen in jouw funnel de conversie remmen? Het kan.

Met mijn Marketing Funnel Checklist. Met 20 snelle en simpele vragen ontdek jij de conversie remmers in jouw funnel. Lekker praktisch, concreet en to the point. En nog gratis ook. Dus waar wacht je nog op? Download de Marketing Funnel Checklist.