Optimaliseer jouw Marketing Funnel voor betere Resultaten

Hoe je zelf jouw marketing funnel verbetert

Online boekpakket

 

"Superhandig online boek. Zelfs als je al de nodige kennis over funnels hebt of zelfs als je al een funnel hebt. Een stap voor stap plan om een gedegen en daarna goed werkende funnel op te zetten. Zelf heb ik nog wel wat te doen, dus ga ik met het boek bij de hand stap voor stap verbeteren, aanvullen en bijsturen!"

Linda de Boer - Anydress

In dit online boek(PDF) krijg je 89 optimalisatie adviezen om direct zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw marketing funnel.

✅ Ontdek welke kansen je nu laat liggen in jouw marketing funnel en hoe je dat oplost.

✅ Leer hoe je jouw webpagina’s kunt optimaliseren voor een hogere conversie.

✅ Weet welke onderdelen er in een goede sales pagina thuis horen.

✅ Geef jouw funnelmails een upgrade met de adviezen uit het boek.

✅ Ontdek hoe jij inzicht krijgt in jouw belangrijkste marketingcijfers.

Daarnaast ontvang je nog mega veel extra's om meer resultaat te boeken.

Ben jij dit?

Iedereen in je omgeving is mega enthousiast over marketing funnels, behalve jij. Er worden overal gouden bergen beloofd, maar tot op heden heeft het je alleen maar bergen energie gekost. Op zijn zachts gezegd had je wel wat meer resultaat verwacht. Je hebt al zoveel webinars gevolgd, e-books gedownload maar om al die informatie nu te vertalen naar jouw specifieke bedrijf, dat is lastiger dan je dacht.

Je bent niet de enige helaas. Het gras lijkt wellicht groener bij je concullega, maar zal ik je eens iets verklappen: dat is het vaak niet.

Maar daar koop jij niets voor natuurlijk, dus heb ik iets bedacht. Ik baal er namelijk van dat ondernemers zoals jij, niet optimaal gebruik maken van de online kansen die voor het oprapen liggen en daarom heb ik mijn jarenlange marketingkennis verwerkt in dit online boek.

Met mijn online boek help ik je graag op weg met praktisch optimalisatie adviezen om jouw marketing funnel te verbeteren. Niet vaag en algemeen, maar concreet, praktisch en to the point. Zodat jij weet HOE je de vertaalslag kunt maken.

 

"Superhandig online boek. Zelfs als je al de nodige kennis over funnels hebt of zelfs als je al een funnel hebt. Een stap voor stap plan om een gedegen en daarna goed werkende funnel op te zetten. Zelf heb ik nog wel wat te doen, dus ga ik met het boek bij de hand stap voor stap verbeteren, aanvullen en bijsturen!"

Linda de Boer - Anydress

Het online boekpakket en dit krijg je er allemaal bij:

Online boek in PDF met 12 hoofdstukken, zodat je direct kunt beginnen met optimaliseren van jouw marketing funnel.

Een handige checklist om lekker af te vinken (daar houd ik enorm van persoonlijk).

Audioboek, zodat je kunt luisteren en implementeren tegelijkertijd (hoezo efficiënt).

Praktische werktemplates per hoofdstuk om direct in actie te komen.

inge schrier

"Funnels. Het lijkt wel of je tegenwoordig niet meer zonder kunt. Nu hangt het uiteraard af van je business maar vooral van hoe je aan je klanten komt of een funnel interessant is. Heb je een paar handen vol klanten per jaar nodig en komen die vooral uit je eigen omgeving dan zou ik zeggen laat lekker zitten zo’n funnel.

Maar heb je meer klanten per jaar nodig of heb je bijvoorbeeld een bloedhekel aan netwerken dan kan een funnel dus heel goed voor je werken. Kan. Als je een retegoeie funnel neerzet. En voor zo’n retegoeie funnel en vooral dus 1 die écht resultaat levert daar is Marieke écht een kei in.

Met haar boek gidst ze je stap voor stap door alles heen (voordeel: heel veel dingen die ze je aanreikt kun je ook in andere aspecten van je business gebruiken). En de templates die ze bij de verschillende onderdelen gemaakt heeft zijn helemaal top!

Dus als jij worstelt met funnels of twijfelt of je wel moet beginnen omdat je gewoon niet weet hoe je het moet doen, het online boek van Marieke zeker in combinatie met de templates zijn je investering meer dan waard."

Inge Schrier | Businesspartner voor toffe ondernemers

Over Online Marketing Expert

Hi, ik ben Marieke van Nispen, de oprichter van Online Marketing Expert en heb ruim 20 jaar ervaring in (online) marketing. Eerst in loondienst bij Rabobank als marketeer en nu begeleid ik al jaren online ondernemers met het optimaliseren van hun online marketing.

Ik ben een denkende DOENER. Ik houd van actie. Door alleen het boek te bestellen en te lezen, gaat die marketing funnel niet gelijk als een speer natuurlijk. Daarvoor moet je echt in actie komen (en vertel me niet dat dit een verrassing voor je is).

De eerste stap is wel het online boekpakket bestellen.

Online Marketing Expert Marieke van Nispen

Wat levert dit online boekpakket je op?

Met dit online boek en alle extra's:

weet je hoe je meer mensen in jouw marketing funnel krijgt en hoe je ze helpt om een juiste keuze te maken;

weet je waar je op moet letten bij het maken van online advertenties;

bekijk jij voortaan jouw marketing funnel vanuit de ogen van jouw ideale klant;

heb jij 89 mogelijkheden om jouw funnel te optimaliseren, zodat jouw funnel gaat doen wat hij moet doen;

komt er een eind aan het tijdperk 'zomaar wat doen'. Vanaf nu is dat slechts een excuus namelijk;

weet jij exact welke marketingcijfers belangrijk zijn om in de gaten te houden en waarom.

"Eigenlijk heb ik niet zoveel met online… En ik realiseer me dat dat best raar klinkt voor iemand die dagelijks met communicatie en profilering bezig is, want online marketing speelt daar wel degelijk een belangrijke rol in. Ik geloof echt dat een succesvolle profilering een combinatie is van offline en online zichtbaarheid en marketingacties en dat ook je leads vanuit beide kanalen komen.

Marieke is met recht een expert in online marketing en zij heeft een heel praktisch boek geschreven waar in jip-en-janneketaal stap voor stap staat beschreven welke factoren een belangrijke rol spelen bij resultaatgerichte online marketing, waarom die elkaar beïnvloeden, hoe je daarop kunt sturen en ervoor zorgt dat het voor je gaat werken, zodat je optimaal resultaat behaalt. Het boek van Marieke is superduidelijk en echt een aanrader als je online marketing beter wilt snappen en hiermee aan de slag wilt voor je bedrijf. En ook de praktische werktemplates die Marieke gemaakt heeft zijn echt een waardevolle toevoeging, waar je direct mee aan de slag kunt.

Ondanks dat ik het boek met heel veel belangstelling heb gelezen en inmiddels echt wel weet hoe het werkt en het prima aan mijn klanten kan uitleggen, vind ik het superfijn dat ik een deskundige partner in mijn team heb die alle ins en outs van online marketing beheerst en in jip-en-janneketaal kan uitleggen waar de verbeterpunten liggen voor mijn bedrijf en mij ook helpt om dit goed in te richten, te monitoren en bij te sturen waar nodig. Marieke is voor mij een waardevolle partner in mijn team waar ik graag mee samenwerk!"

Sonja Schaap | Communicatiepartner voor klein mkb & Specialist in onderscheidend profileren 

sonja schaap

WELK PAKKET KIES JE?

ONLINE BOEK BASIS

Online boek (12 hoofdstukken)

Handige checklist

Audioboek

12 praktische werktemplates

MEESTGEKOZEN

ONLINE BOEKPAKKET

Online boek (12 hoofdstukken)

Handige checklist

Audioboek

12 praktische werktemplates

Meestgestelde vragen (en eerlijke antwoorden)