Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Online Marketing Expert

Online Inrichten

Online inrichten

De basis van je marketingtraject

In de eerste stap van het marketingtraject stellen we samen de online aanpak vast die jouw bedrijf laat groeien naar het volgende niveau. In de tweede stap ga ik uitvoeren wat er in de fase van het online marketingplan besproken is. Ik ga voor je aan de slag met het inrichten van je online tools. Hiermee wordt de basis gelegd voor al je online marketing- en communicatieacties.

Doelgericht je marketingtools inrichten

Bij de uitvoering van je online marketingplan ga ik altijd doelgericht te werk, met de doelstellingen van je bedrijf als uitgangspunt. Maar om deze te bereiken bepalen we ook subdoelen die specifiek op de marketingtools gericht zijn. Bijvoorbeeld: meer bezoekersverkeer naar je website genereren, meer aanvragen via je website ontvangen, meer volgers op je social media pagina’s en meer mailadressen en leads verzamelen.

Al deze doelen bij elkaar genomen dragen bij aan het bereiken van de groei van je bedrijf: structureel meer klanten en omzet, maar met minder tijd en moeite.

De online marketingtools die ik voor je inricht

Alle online marketingtools die passen binnen je strategie worden door de Online Marketing Expert voor je ingericht. Zo optimaliseer ik je hele online proces.

  • Ik maak een eenheid van je social media pagina’s zoals Facebook, LinkedIn en Instagram.
  • Ik zorg voor een eenduidig beeld door middel van fotografie en huisstijl.
  • Ik leg de basis voor je structurele zichtbaarheid met een goede blog- en nieuwsbriefopzet en een contentplanning.
  • Ik zorg dat je e-mailsysteem aansluit bij je groeifase.

Bij de optimalisatie van je online tools werk ik toe naar de volgende stap in het marketingtraject, waarin online resultaat centraal staat.

Wil jij met je bedrijf ook meer klanten en omzet genereren zonder veel tijd kwijt te zijn aan online marketingactiviteiten? Boek een Groeigesprek en maak kennis met mij.

foto's_diensten_inrichten_achtergrond

Online inrichten voor optimaal resultaat

Als ik je online marketingtools ingericht en geoptimaliseerd heb:

  • straal je via al je communicatiekanalen een eenduidig beeld uit;
  • heb je concrete subdoelen die jouw groei helpen realiseren;
  • werk je structureel aan je zichtbaarheid met een contentplanning.

Hiermee leg ik de basis voor al je marketing- en communicatieactiviteiten die ervoor gaan zorgen dat jij meer klanten bereikt in minder tijd.

Marcel van Wiggen

"Marieke draagt er ook aan bij dat onze Ebooks en brochures vaak worden gedownload, dat onze blogs veel traffic naar de website genereren en dat de naamsbekendheid van PER4MANCE steeds groter wordt. De bedrijfsnaam ‘Online Marketing Expert’ past wat mij betreft perfect bij wat Marieke te bieden heeft.”

Marcel van Wiggen | Per4mance.nl

Lees meer ervaringen »

Online marketing expert Marieke van Nispen

Er is niets mis met hard werken, maar ik ben ook van mening dat wanneer je ergens tijd en energie in stopt het wel wat moet opleveren. Ik wil resultaat zien en samenwerkingen aangaan met ondernemers die hier hetzelfde over denken, hiervan krijg ik enorm veel energie.

Ondernemers die net als ik gedreven, ambitieus en nuchter zijn, actie willen ondernemen, weten wat ze willen en er niet omheen draaien. Die ook begrijpen dat je niet alles alleen kunt en dat je sommige zaken aan experts moet overlaten. Dit past volledig binnen mijn visie van de Online Marketing Expert.

foto's_los_online inrichten2

Online marketing expert Marieke van Nispen

Er is niets mis met hard werken, maar ik ben ook van mening dat wanneer je ergens tijd en energie in stopt het wel wat moet opleveren. Ik wil resultaat zien en samenwerkingen aangaan met ondernemers die hier hetzelfde over denken, hiervan krijg ik enorm veel energie.

Ondernemers die net als ik gedreven en ambitieus zijn, actie willen ondernemen, weten wat ze willen en er niet omheen draaien. Die ook begrijpen dat je niet alles alleen kunt en dat je sommige zaken aan experts moet overlaten. Dit past volledig binnen mijn visie van de Online Marketing Expert.