Neem contact op met ons: info@onlinemarketingexpert.nl

Training Sales Funnel

ONZE ONLINE MARKETING AANPAK

Een praktisch systeem dat wél voor je werkt

Je hebt als ondernemer, coach of trainer voor je gevoel alles al geprobeerd om met online marketing meer resultaat te behalen voor je business. Je volgt diverse marketing goeroes, hebt inmiddels vierkante ogen van alle webinars die je hebt bekeken, en je hebt al heel wat cursussen en trainingen gevolgd. Steeds opnieuw probeerde je dé aanpak die mooie resultaten beloofde: marketing funnels, e-mailmarketing, social media, adverteren, content maken. Je werd geïnspireerd, hebt geïnvesteerd en uitbesteed, en toch werkte het niet voor je. Hoe kan dat?

Je ideale klant begrijpt niet goed wat je aanbiedt, of het sluit niet aan op wat hij zoekt.

Je hebt je marketing funnel ‘volgens het boekje’ opgebouwd, maar nu blijkt dat niet alles volgens datzelfde boekje ook werkt.

Je hebt allerlei online marketing tools los van elkaar ingezet, maar de samenhang ontbreekt.

“Als je dacht dat je nu lekker achterover kunt leunen; sorry! Eigenheid is cruciaal in je online marketing. Daarom doen we het samen”!

Een totaalaanpak zónder theoretisch geneuzel

Bij Online Marketing Expert zijn we overtuigd van de kracht van een totaalaanpak. We bekijken jouw online business kritisch en vanuit de helikopterview. Elk element in je funnel moet kloppen. Het bouwen van die funnel doen we samen, zonder theoretisch geneuzel. We gaan direct aan het werk; creëren, testen en optimaliseren. Hierbij hebben wij én jij allemaal onze eigen taken. Dus als je dacht dat je nu lekker achterover kunt leunen; sorry! Juist jouw input zorgt voor eigenheid in je online marketing, en dat is cruciaal. We begeleiden je natuurlijk wel stap voor stap in dit proces.

Funnel scan

ONLINE MARKETINGSTRATEGIE

Bepaal je online strategie voor betere resultaten

Even met je neus op de feiten: hopen op resultaat is geen marketingstrategie! Wat dan wel? Het begint met jouw stip aan de horizon. Welke doelen en wensen heb je, waar wil je naartoe, voor wie maak je het verschil? Pas als de bestemming bepaald is kun je de route uitstippelen. Dat doen we samen! Door samen onze schouders eronder te zetten, zorgen we dat jouw doelen mijlpalen worden.

Sales Funnel

ONLINE MARKETING FUNNEL

Samen aan de slag met jouw funnel

Het bouwen van je online marketingfunnel begint met het bepalen van je online marketing aanpak. Zo zorgen we dat je basis op orde is en kunnen we starten met het inrichten van je webpagina's, online advertentiecampagnes, webinars en e-mailfunnels. Het resultaat is een ingericht online marketing systeem gebaseerd op jouw online marketing strategie dat past bij jou en je bedrijf.

Online Boek Online Marketing Expert

ONLINE RESULTAAT BEHALEN

Van leads naar ideale klanten

Vervolgens werken we aan je online zichtbaarheid. Het doel hiervan is meer leads verzamelen en een relatie met ze opbouwen, waardoor ze jouw klant willen worden. Zo ga je meer online resultaat behalen. De online marketing tools die we hiervoor inzetten zijn bijvoorbeeld: online adverteren, social media en e-mailmarketing. Ook begeleiden we je bij het geven van een succesvol webinar.

“Toen mijn functie bij een marketingbureau ophield, besloot ik voor de volle 100% voor mijn eigen bedrijf te gaan. Dat betekende dat ik gefocust en strategisch moest gaan werken, serieuze plannen maken. Ik had al veel ervaring binnen de marketing, dus ik wist wel hoe een funnel en e-mailmarketing werkte, maar toch zag ik er als een berg tegenop om eraan te beginnen voor mezelf. Het was te veel, te groot. Ik wist dat ik iemand nodig had om er structuur in aan te brengen. Na de calls met Marieke wist zij alles wat we besproken hadden om te toveren in een volledig uitgedacht plan, een stapsgewijs proces. Die structuur en proactiviteit is precies wat ik nodig heb, ik hoef haar nergens aan te herinneren en ik heb het gevoel dat ze mét me werkt in plaats van vóór me. Het geeft rust en vertrouwen dat ik echt van haar op aan kan, dat ze samen met mij aan mijn bedrijf bouwt."
Lees het hele verhaal>>

Marit Hilarius | MHilarius Fotografie

Marit Hilarius

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

De afgelopen jaren heeft het team van Online Marketing Expert al heel wat ambitieuze ondernemers, trainers en coaches concreet geholpen bij het opschalen van hun online business. En weet je, wij hebben met eigen ogen gezien dat dit hen meer oplevert dan alleen mooie resultaten. We zien ook dat ze - door nieuwe uitdagingen aan te gaan en uit hun comfortzone te stappen - met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen.

Succes behaal je natuurlijk niet van de ene op de andere dag; het vraagt tijd, energie en hard werken. Daarom werken we minimaal drie maanden samen aan een online marketing aanpak die voor jou werkt.

Klaar voor de volgende stap in je ondernemerschap? Maak vrijblijvend een afspraak!