ONS ONLINE MARKETING TRAJECT

Krijg weer rust in je online marketing vanuit een duurzaam systeem en focus met echt resultaat

In ons online marketing traject helpen we ambitieuze ondernemers die een online programma of traject verkopen met het opzetten van een duurzame online marketing funnel. Een funnel die echt bij jou past, maatwerk dus.

Je bedrijf staat: je weet wat je doet en voor wie en daar is het resultaat ook naar. Nu is het tijd om door te groeien én meer rust en inzicht te krijgen in je online marketing. Zodat je daarmee zelf meer tijd hebt voor de dingen waar jij gelukkig van wordt. In je bedrijf en in je persoonlijke leven.

Je geeft nu geld uit aan allerlei marketing tools, maar hoe passen die in het totale plaatje, jouw marketingstrategie? Als je heel eerlijk bent, weet je het eigenlijk ook niet. 

Levert die online marketing funnel waar jij bloed, zweet en tranen in hebt zitten wel de juiste leads op? Of waar kan het beter? Je mist het inzicht in die belangrijke cijfers van de funnel en je wilt geen kostbare tijd verspillen aan de verkeerde optimalisaties.

Hoe zorg je voor een online marketing systeem dat schaalbaar is, want jij wilt altijd doorgroeien. Je bent tenslotte niet voor niets ondernemer geworden.

Toch blijft er een gevoel aan je knagen: je wilt groeien, maar ook niet alles zelf doen, want je wilt de vrijheid ervaren om te doen waar jij blij van wordt. Zakelijk en privé.

Laten we dat nu eens echt(!) gaan realiseren!

“De kracht zit hem in een duurzaam online marketing systeem creëren dat voor jou werkt. Die jou consequent leads en nieuwe klanten oplevert. Als online marketing expert maken wij dit systeem werkend voor jou.”

Waarom investeren in het online marketing traject?

plannen concretiseren

STRUCTUUR EN DAADKRACHT

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Geen loze beloftes zonder resultaat. Maar een werkend systeem, weloverwogen acties en inzicht in het resultaat. En kan het niet rechtsom? Dan proberen we het linksom.

sparringspartner Online Marketing Expert

BETROKKEN SPARRINGPARTNER

Online marketing partner op strategisch niveau

We hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van funnels en staan tijdens het traject naast je. Je kunt altijd bij ons terecht met je vragen en we helpen jou bij het bepalen van de koers.

Sales Funnel

GEEN ONE SIZE FITS ALL

Een online marketing funnel die echt bij jou past

We werken niet met gestandaardiseerde marketing funnels. Ieder bedrijf heeft zijn eigen aanpak nodig. En daar helpen we je bij. In advies én uitvoering.

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die houden van actie in de taxi

Ons traject is speciaal voor gedreven ondernemers, trainers, coaches en experts. Kun jij dit onderstaande lijstje afvinken? Lees dan zeker even verder.

Je bent van het type niet lullen, maar poetsen. Mouwen opstropen en gáán. Snel schakelen is helemaal jouw ding.

Je staat met beide benen op de grond en houdt van nuchtere marketing.

Je hebt een missie, waar je je ook echt hard voor maakt.

Je wilt jouw online marketing graag uitbesteden, maar weet ook dat het geen kwestie is van ‘over de schutting gooien’ en achterover leunen.

Je wilt echt een funnel die bij jou past. 

Je begrijpt dat werkende marketing tijd, energie en geld kost. 

Je zoekt naar focus in je online marketing.

Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen om te groeien.

Annelies Bobeldijk

“Ik was heel veel tijd kwijt aan online adverteren, daarom besloot ik het uit te besteden. In eerste instantie aan een partij die achteraf geen goede match bleek. Ik had enerzijds het gevoel dat ik de controle erover kwijt was, en tegelijkertijd dat er niet alles werd uitgehaald wat er in zat. Ik ging dus verder op zoek en kwam bij Online Marketing Expert uit. Na het gesprek met Marieke hoefde ik niet lang na te denken over de samenwerking. Het werd me meteen duidelijk dat ik de sparringpartner had gevonden die ik zocht. Naast hulp bij het adverteren kreeg ik er eigenlijk gewoon een businesscoach bij. Ik wilde vooral ontzorgd worden en dat is absoluut gelukt. Marieke, maar ook Nelleke denken proactief mee en dat geeft mij veel rust en vrijheid. Ik kan mijn eigen tijd nu veel beter benutten. Onze volgende stap is mijn marketing funnel verder ontwikkelen, zodat hij niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant klopt én we meer resultaat kunnen gaan boeken!”

Annelies Bobeldijk | WOW Opvoedcoaching

Hoe zorgen we voor een duurzaam resultaat?

Er is geen gouden formule voor succes, want dan waren we allemaal al lang succesvol toch? Iedere ideale klant heeft zijn eigen voorkeuren, ieder aanbod heeft een andere verkoopstrategie en iedere ondernemer heeft zo zijn eigen karakter en kwaliteiten. Daarom  is ons traject dus altijd maatwerk. Een mooi resultaat vraagt tijd, energie en hard werken. Dat is de reden dat we minimaal zes maanden samenwerken aan een online marketing aanpak die bij jou past. Met als resultaat dat jij:

Groeit als ondernemer; in skills en in expertstatus.

Inzicht krijgt in wat goed voor je werkt en wat niet (incl. oplossing). Liever één ding goed, dan vier dingen half.

Strategisch leert kijken naar online marketing, waardoor de losse onderdelen elkaar gaan versterken.

Een online marketing systeem hebt wat voor je werkt.

Rust ervaart in jouw marketing.

Meer leads hebt, die jij omzet tot nieuwe klanten die zorgen voor meer omzet én winst.

Mooie resultaten, maar hoe doen we dat precies?

We zullen het even heel concreet voor je op een rijtje zetten. In het 6 maanden traject werken we als volgt:

Funnel Scan

Je ontvangt een online marketing funnel analyse, met inzicht in welk gedeelte van de funnel wel voor je werkt en waar het nog niet lekker loopt. Heel belangrijk, want zonder inzicht, kun je optimaliseren tot je een ons weegt én weet je nog niet of je de juiste dingen aan het doen bent.

Sparringspartner Online Marketing Expert

We plannen een online strategiesessie, waarin we de koers bepalen en houden daarna 1 keer per maand een vinger aan de pols in tussentijdse calls. Hierbij kijken we naar het totale plaatje en niet naar één onderdeel. Dat zegt namelijk niet zoveel.

Training Sales Funnel

We zijn jouw sparringpartner en geven inhoudelijk feedback en advies op de funnel content (webpagina’s, webinar, funnels, etc.) en helpen je ook bij het verbeteren van je skills. We kijken ook naar wat je kunt automatiseren. We zijn immers niet van de werkverschaffing. 😉

Marketingstrategie

We brengen de ontwikkelde strategie in de praktijk. Redigeren de funnelcontent, richten de advertentiecampagnes in, zodat we samen werken aan een online marketing systeem waarmee jij jouw ideale klanten gaat aantrekken. En ja, dat betekent ook: testen, testen, testen. En optimaliseren tot je geen funnel meer kan zien.

OME-iconen-gekleurd-11

We maken een persoonlijk online marketing dashboard, zodat je inzicht hebt in de resultaten.

Oftewel, alles wat je nodig hebt om je bedrijf efficiënt op te schalen onder één dak, waarbij je de online marketing los kan laten en tijd hebt om je te focussen op dat waar jij energie van krijgt.

Monique Bakhuijzen

"Wat ik heel erg waardeer is dat ze echt letterlijk over alles meedenken, ook over de inhoud van mijn Masterclass bijvoorbeeld. Dat is heel anders dan in een groepstraject, daar leer je wel veel van, maar niet hoe je het in de praktijk aanpakt. Saskia en Marieke kijken echt naar wat ík nodig heb en wat voor mijn business werkt. Ook heb ik van ze geleerd hoe belangrijk het is om áán mijn bedrijf te werken en om mijn klanten vol trots te vertellen welke waarde ik bied. Mijn samenwerking met Online Marketing Expert is de liefdevolle schop onder mijn kont die ik nodig had.”

Monique Bakhuijzen | A Touch of Balance

NOG EVEN OVER ONS

Mijn naam is Marieke van Nispen en ik ben de oprichter van Online Marketing Expert. Samen met mijn team heb ik in de afgelopen jaren al heel wat gedreven ondernemers, trainers, coaches en experts geholpen bij het opschalen van hun business.

We hebben een veelzijdig team, waarin iedereen zijn eigen expertise heeft. Deze bak kennis en ervaring komt goed van pas bij het bedenken van steeds weer nieuwe creatieve ideeën voor onze klanten. Vanuit meerdere invalshoeken belichten we het totaalplaatje en kunnen we op een effectieve manier bouwen aan jouw online marketing strategie en funnel. En hierbij zeggen we altijd: we doen het goed, of we doen het niet.

Bij Online Marketing Expert heb jij altijd één vast teamlid als aanspreekpunt. Met diegene bespreek je al je ideeën en je kunt hier altijd terecht met jouw vragen.

Oftewel, je hebt geen freelancers nodig die vanaf hun eigen eilandje werken. Je maakt gebruik van ons complete team van advertentiespecialisten, copywriters etc. En wij bewaken het overzicht met een helikopterview. Wat loopt goed, waar kan het beter? Zodat je nooit meer hoeft te ervaren dat je een ‘specialist’ inhuurt die jou uiteindelijk meer tijd kost dan het oplevert. Of zelf hoeft te sleutelen aan de (advertentie)resultaten, terwijl je stiekem niet precies weet waar het mis gaat en wat er voor zorgt dat het systeem wel voor je gaat werken.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN OVER HET TRAJECT

“Toen mijn functie bij een marketingbureau ophield, besloot ik voor de volle 100% voor mijn eigen bedrijf te gaan. Dat betekende dat ik gefocust en strategisch moest gaan werken, serieuze plannen maken. Ik had al veel ervaring binnen de marketing, dus ik wist wel hoe een funnel en e-mailmarketing werkte, maar toch zag ik er als een berg tegenop om eraan te beginnen voor mezelf. Het was te veel, te groot. Ik wist dat ik iemand nodig had om er structuur in aan te brengen. Na de calls met Marieke wist zij alles wat we besproken hadden om te toveren in een volledig uitgedacht plan, een stapsgewijs proces. Die structuur en proactiviteit is precies wat ik nodig heb, ik hoef haar nergens aan te herinneren en ik heb het gevoel dat ze mét me werkt in plaats van vóór me. Het geeft rust en vertrouwen dat ik echt van haar op aan kan, dat ze samen met mij aan mijn bedrijf bouwt."

Marit Hilarius | MHilarius Fotografie

Marit Hilarius
Dorien Tendijck

“Ik ben aardig thuis in vrijwel alles op marketinggebied, maar een marketing funnel vond ik toch wel een uitdaging. Ik kende de theorie en het nut ervan, maar zocht iemand die me kon helpen om op een praktische manier mijn funnel in te richten. Het lastigst vond ik om mijn doelgroep echt in beweging te krijgen. Ik had na onze afspraak meteen een goed gevoel. Marieke’s vastberadenheid, duidelijkheid, eerlijkheid en no-nonsense houding vielen in de smaak en ook onze samenwerking verloopt erg prettig. Ze heeft natuurlijk veel kennis van online marketing, maar staat bovendien ook echt als een partner naast me. Als ik een succes heb behaald dan laat ik haar dat als eerste weten. Dan doen we even ‘een dansje op afstand’, ze is dan net zo enthousiast als ikzelf!”

Dorien Tendijck | Marketing Pepper

Ben jij klaar voor de volgende stap in je ondernemerschap? Klik op de knop hieronder en vul het formulier in om een online kennismaking aan te vragen. Op basis van jouw antwoorden maken wij een inschatting of wij de juiste online marketing expert zijn voor jou. Als dat zo is, nodigen we je uit voor een online kennismaking.

Meestgestelde vragen (en eerlijke antwoorden)