Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Online Marketing Expert

Online Resultaat

Online resultaat

Resultaatgerichte online marketing

In de eerste en tweede fase van het marketingtraject stellen we de online aanpak vast en richt ik de online tools in. Ik werk als Online Marketing Expert efficiënt en doe graag meer van dat wat werkt. Ik ben dus geïnteresseerd in wat de ingezette acties opleveren. Jij wilt tenslotte toch ook weten of de aanpak en investeringen het gewenste effect hebben op je (omzet)doelstellingen?

Meetbaar online resultaat

Het mooie van online marketing is dat de resultaten goed meetbaar zijn. Dit begint al bij het inrichten van de online marketingtools. Ik richt je online platformen zo in dat potentiële klanten in de gewenste richting worden geleid en je conversie groeit (meer omzet of aanvragen bijvoorbeeld). Dit is op verschillende manieren en platformen meetbaar, zoals:

  • de analyse van bezoekersgedrag op je website;
  • het aantal mensen die op je advertenties klikken;
  • hoeveel mensen je nieuwsbrieven of blogs lezen;
  • welke acties meer conversie genereren;
  • via welke (social media) platformen mensen op je website terechtkomen.

In deze fase verzamel ik de belangrijkste cijfers in een persoonlijk dashboard voor je. Tijdens een maandelijkse Skypesessie bespreken we wat goed gaat, wat beter kan, waar we mee gaan stoppen en waar we meer van gaan doen. Ook bekijken we wat er de komende maand op de planning staat en wat de prioriteiten zijn die je de komende periode oppakt, zelf of met je team.

Evalueren en successen vieren

Het totale online traject van de Online Marketing Expert duurt ongeveer een jaar, na drie kwartalen wordt het resultaat echter al duidelijk zichtbaar. In de laatste fase analyseer ik jouw online resultaten en vier ik graag het succes met je. Maar als echte ondernemer heb jij de volgende stappen al in je hoofd. Ik help je natuurlijk graag bij het concretiseren en realiseren van je nieuwe ambitieuze groeidoelstellingen.

Nieuwe kansen grijpen

Wanneer je verder wilt groeien herzien we samen je online marketingstrategie, verfijnen deze en waar nodig pas ik het aan. We kijken wat je nu bereikt hebt, waar je naartoe wilt en hoe ik het plan kan aanscherpen om je nieuwe doelen te realiseren. Andere markten aanboren, nieuwe kanalen gebruiken, offline en online tools optimaliseren, nieuwe systemen inzetten. Zo blijf je innovatief en constant in beweging met je bedrijf én je concurrentie voor.

Wil je jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen en daarom je online marketing eens flink onder de loep nemen? De Online Marketing Expert geeft je inzicht in de haalbare resultaten bij het inzetten van een goede online marketingstrategie. Boek snel een Groeigesprek met mij.

foto's_diensten_resultaat_achtergrond

Doen wat werkt voor online resultaat

In de online resultaat fase:

  • heb je een persoonlijk dashboard dat inzicht geeft in de belangrijkste marketingcijfers;
  • blijf je op koers met de maandelijkse Skypesessies;
  • vieren we successen en ‘finetunen’ we wat nog beter kan.

Door het volledige online marketingtraject te doorlopen, te optimaliseren en te blijven streven naar betere resultaten haal je alles uit je online aanwezigheid.

divera van Elst

"Marieke heeft me onder andere geholpen met een duidelijk stappenplan voor blogs, om maximale zichtbaarheid te realiseren. Inmiddels is mijn e-mail lijst gegroeid met bijna 60% en daardoor heb ik nieuwe klanten binnengehaald. En is dit nog maar het begin, nadat Marieke twee succesvolle Facebook advertentie campagnes voor me heeft begeleid, gaat ze me ook nog helpen bij het promoten van mijn weggevers. Ik kan niet wachten!"

Divera van Elst | Divera.nl

Lees meer ervaringen »

Online marketing expert Marieke van Nispen

Er is niets mis met hard werken, maar ik ben ook van mening dat wanneer je ergens tijd en energie in stopt het wel wat moet opleveren. Ik wil resultaat zien en samenwerkingen aangaan met ondernemers die hier hetzelfde over denken, hiervan krijg ik enorm veel energie.

Ondernemers die net als ik gedreven, ambitieus en nuchter zijn, actie willen ondernemen, weten wat ze willen en er niet omheen draaien. Die ook begrijpen dat je niet alles alleen kunt en dat je sommige zaken aan experts moet overlaten. Dit past volledig binnen mijn visie van de Online Marketing Expert.

Online Resultaat Online Marketing Expert

Online Marketing Expert Marieke van Nispen

Er is niets mis met hard werken, maar ik ben ook van mening dat wanneer je ergens tijd en energie in stopt het wel wat moet opleveren. Ik wil resultaat zien en samenwerkingen aangaan met ondernemers die hier hetzelfde over denken, hiervan krijg ik enorm veel energie.

Ondernemers die net als ik gedreven en ambitieus zijn, actie willen ondernemen, weten wat ze willen en er niet omheen draaien. Die ook begrijpen dat je niet alles alleen kunt en dat je sommige zaken aan experts moet overlaten. Dit past volledig binnen mijn visie van de Online Marketing Expert.