Neem contact op met ons: info@onlinemarketingexpert.nl

Training Sales Funnel

MARKETING FUNNEL

Stop met zomaar wat doen: laat je funnel voor je werken

Heb jij al een marketing funnel, maar levert hij je nog niet de online leads op die je beloofd waren? Jammer zeg! Maar dat wil gelukkig niet zeggen dat je hem helemaal overboord moet gooien. Je online marketing funnel verbeteren is altijd nog gemakkelijker dan helemaal opnieuw beginnen. In de praktijk zien we vaak dat de funnel van ondernemers aan minimaal één van deze vereisten niet voldoet:

Het ontbreekt aan inzicht in de cijfers van de funnel.

De marketing funnel sluit niet aan op de behoeften van de ideale klant.

Online adverteren wordt niet of verkeerd ingezet.

“Een online marketing funnel is maatwerk en je ideale klant vormt het uitgangspunt. Het is dus belangrijk dat je jouw doelgroep écht scherp hebt.”

Hoe kun je jouw online markting funnel optimaliseren?

Om te optimaliseren, is het belangrijk om te weten waar je funnel ook alweer precies voor bedoeld is. Slechts 2 à 3 procent van je websitebezoekers koopt direct iets. Dat is schrikken hè? Maar, door het inzetten van een marketing funnel, maak je hen stapsgewijs ‘warm’ voor jouw dienst. Hoe langer je hen blijft boeien, hoe groter de kans dat zij jouw dienst uiteindelijk afnemen. Een effectief middel hiervoor is e-mailmarketing. Als jouw funnel momenteel niet optimaal werkt, laat ons je dan helpen. Je kunt hem zelf optimaliseren aan de hand van onze tips en adviezen, óf we doen het samen.

Online Boek Online Marketing Expert

ONLINE ADVERTENTIES

Haal alles uit je advertentiebudget

Yes! Je hebt je marketingstrategie bepaald en je funnel is ready for action! Maar hoe krijg je die leads in je funnel? In één woord: adverteren! Wij doen dit voor onze klanten dagelijks op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. Succesvol adverteren vergt namelijk veel tijd, energie én expertise. Wij weten precies aan welke knoppen we moeten draaien om alles uit je advertentiebudget te halen.

webinar

WEBINARS

Deel jouw waardevolle kennis live

Om te zorgen dat er op je advertenties wordt geklikt, moet je natuurlijk wel iets interessants te melden hebben. De ideale online marketing tool om waardevolle kennis te delen is een webinar geven. Je kunt je ideale klanten dan bovendien persoonlijk kennis met je laten maken. Spannend? Geen zorgen, wij begeleiden je stap voor stap bij het ontwikkelen en geven van succesvolle webinars.

Sales Funnel

SALES FUNNEL

Overtuig jouw klant op het juiste moment

Net als met een webinar bouw je met de juiste funnel stapsgewijs aan je ‘know-like-trust-factor’. Dat wil zeggen dat klanten je moeten kennen, leuk vinden en vertrouwen, voor ze met je in zee gaan. Té vroeg iets willen verkopen werkt averechts, timing is dus cruciaal. Wij zorgen dat je klanten in de juiste fase in je funnel de juiste boodschap ontvangen.

Naomi Dessaur - Naomi Maakt Bespreekbaar

“Met ‘Naomi maakt bespreekbaar’ bied ik een platform voor ouders om seksualiteit bespreekbaar te maken met hun kinderen. Dit is een lastig onderwerp om onder de aandacht te brengen en een verdienmodel op te baseren. Er moet immers ook wat geld verdiend worden om het platform te kunnen laten voortbestaan en ouders hierbij te blijven ondersteunen. Hier had ik dus marketingadvies bij nodig. Zo kwam ik bij de Online Marketing Expert terecht. Ik weet dat ze het heel analytisch en gedegen aanpakken, dat geeft rust en vertrouwen. Toch zijn we er nog niet, het is een zoektocht die we samen voortzetten. Voor mijn andere onderneming, ‘Dessaur Trainingen’, hebben ze trouwens ook verschillende middelen ingezet om mijn online marketing te optimaliseren. Een ‘funnel’ en een gratis tool als weggever bijvoorbeeld. Het fijnst aan de samenwerking vind ik de klik die we hebben, de transparantie en de directe manier van communiceren.” Lees het hele verhaal>>

Naomi Dessaur | Naomi Maakt Bespreekbaar

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

Je weet gewoon dat er meer uit jouw marketing funnel te halen is. Je hebt dan ook al van alles geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Je hebt behoefte aan een heldere en concrete en aanpak. Geen one-size-fits all-oplossing, maar praktische ondersteuning die bij jou past en die jou en je business verder helpt groeien.

Bij Online Marketing Expert krijg je altijd een eerlijk, duidelijk en realistisch advies. We zeggen waar er gezegd moet worden. Is dit helemaal jouw stijl? Laten we snel kennismaken!