Neem contact op met Marieke: marieke@onlinemarketingexpert.nl

Training Sales Funnel

Sales Funnel

Klaar met zomaar wat doen: laat je funnel voor je werken

Heb jij nog geen online marketing funnel? Of wel, maar levert hij je nog niet de online leads op die je beloofd waren? Jammer zeg! Maar dat wil gelukkig niet zeggen dat je hem helemaal overboord moet gooien. Je online marketing funnel verbeteren is altijd nog gemakkelijker dan helemaal opnieuw beginnen. In de praktijk zie ik vaak dat de funnel van ondernemers aan minimaal één van deze vereisten niet voldoet:

Het ontbreekt aan inzicht in de cijfers van de funnel.

De sales funnel sluit niet aan op de behoeften van de ideale klant.

Online adverteren wordt niet of verkeerd ingezet.

“Een online marketing funnel is maatwerk en je ideale klant vormt het uitgangspunt. Het is dus belangrijk dat je jouw doelgroep écht scherp hebt.”

Hoe kun je jouw sales funnel optimaliseren?

Om te optimaliseren, is het belangrijk om te weten waar je funnel ook alweer precies voor bedoeld is. Slechts 2 à 3 procent van je websitebezoekers koopt direct iets. Dat is schrikken hè? Maar, door het inzetten van een marketing funnel, maak je hen stapsgewijs ‘warm’ voor jouw dienst. Hoe langer je hen blijft boeien, hoe groter de kans dat zij jouw dienst uiteindelijk afnemen. Een effectief middel hiervoor is e-mailmarketing. Als jouw funnel momenteel niet optimaal werkt, laat mij je dan helpen. Je kunt hem zelf optimaliseren aan de hand van mijn tips en adviezen, óf we doen het samen.

Funnel scan

FUNNEL SCAN

Snel inzicht in jouw optimalisatiemogelijkheden

Met de persoonlijke funnel scan krijg je snel inzicht in je optimalisatiekansen. Waar ‘lekt’ het in jouw marketing funnel? Welke online advertenties leveren nu écht wat op en welke kansen laat je onbenut? Je ontvangt het uitgebreide rapport in je mail. Daarnaast spreken we de resultaten samen door en kun je al je vragen stellen tijdens een online sessie.

Sales Funnel

TRAINING SALES FUNNEL

Scherp je sales funnel aan in één dag

In slechts één dag jouw sales funnel maken of optimaliseren. Tijdens deze sales funnel training krijg je 1-op-1-begeleiding van Marieke, want een funnel is maatwerk. Aan het eind van deze volledig verzorgde dag heb je een praktische actielijst om aan de slag te gaan met verdere optimalisatie van je funnel. Je krijgt bovendien het online boekpakket en een online sessie cadeau.

Viptraject Marketing Funnel

VIPTRAJECT MARKETING FUNNEL

Je funnel optimaliseren en starten met adverteren

Een heldere marketingstrategie met een duidelijk aanbod voor jouw doelgroep, dat is de basis waaraan we in dit exclusieve 1-op-1-traject aandacht besteden. We brengen je strategie tijdens een geheel verzorgde livedag helder in kaart. Vervolgens richten we de juiste marketing- en analysetools voor je in en starten we een online advertentiecampagne.

FUNNEL OPTIMALISATIE STAPPENPLAN

Heb je een funnel gemaakt, maar levert hij niet op wat jij graag zou willen? Met dit stappenplan bij de hand weet jij waar jij jouw eigen marketing funnel kunt optimaliseren. Hoe krijg je inzicht in de data? Hoe sluit je de funnel aan op de behoeften van jouw ideale klant en hoe zorg je dat hij optimaal voor je gaat werken? Ik deel mijn ervaring, tips en adviezen met je in mijn Funnel Optimalisatie Stappenplan.

Naomi Dessaur

“Met ‘Naomi maakt bespreekbaar’ bied ik een platform voor ouders om seksualiteit bespreekbaar te maken met hun kinderen. Dit is een lastig onderwerp om onder de aandacht te brengen en een verdienmodel op te baseren. Er moet immers ook wat geld verdiend worden om het platform te kunnen laten voortbestaan en ouders hierbij te blijven ondersteunen. Hier had ik dus marketingadvies bij nodig. Zo kwam ik bij Marieke, de Online Marketing Expert terecht. Ik weet dat zij het heel analytisch en gedegen aanpakt, dat geeft rust en vertrouwen. Toch zijn we er nog niet, het is een zoektocht die we samen voortzetten. Voor mijn andere onderneming, ‘Dessaur Trainingen’, heeft ze trouwens ook verschillende middelen ingezet om mijn online marketing te optimaliseren. Een ‘funnel’ en een gratis tool als weggever bijvoorbeeld. Het fijnst aan de samenwerking vind ik de klik die we hebben, de transparantie en haar directe manier van communiceren.” Lees het hele verhaal>>

Naomi Dessaur | Naomi Maakt Bespreekbaar

ONLINE MARKETING EXPERT | MARIEKE VAN NISPEN

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de (online) marketing opgedaan. Eerst bij de Rabobank waar ik verantwoordelijk was voor het adviseren van het management en het uitvoeren van marketing- en communicatieprojecten.

Sinds een aantal jaar ben ik zelfstandig ondernemer, waarbij ik als Online Marketing Expert bekende en minder bekende (online) ondernemers adviseer en begeleid bij hun online marketing. Ik ben een echte doener en werk het liefst met klanten die dat ook zijn.

Marieke van Nispen Online Marketing Expert

ONLINE MARKETING EXPERT | MARIEKE VAN NISPEN

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de (online) marketing opgedaan. Eerst bij de Rabobank waar ik verantwoordelijk was voor het adviseren van het management en het uitvoeren van marketing- en communicatieprojecten.

Sinds een aantal jaar ben ik zelfstandig ondernemer, waarbij ik als Online Marketing Expert bekende en minder bekende (online) ondernemers adviseer en begeleid bij hun online marketing. Ik ben een echte doener en werk het liefst met klanten die dat ook zijn.

GRATIS MARKETING FUNNEL CHECKLIST

Wil je weten waarom jouw marketing funnel niet converteert? Wil je in 3 minuten inzicht hebben welke onderdelen in jouw funnel de conversie remmen? Het kan.

Met mijn Marketing Funnel Checklist. Met 20 snelle en simpele vragen ontdek jij de conversie remmers in jouw funnel. Lekker praktisch, concreet en to the point. En nog gratis ook. Dus waar wacht je nog op? Download de Marketing Funnel Checklist.