Marketingstrategie

JE ONLINE BUSINESS OPSCHALEN

Als je succes naar meer smaakt

Tevredenheid; mooie eigenschap hoor. Maar heel eerlijk: wij komen niet vaak ondernemers tegen die zeggen: “zo, doel bereikt, het is goed zo!”. Nee, de meesten worden onrustig zodra dit moment is aangebroken. Juist die ambitie om nog meer te bereiken, grenzen te verleggen en een nieuwe stip op de horizon te zetten is wat hen een échte ondernemer maakt. Kortom: succes smaakt naar meer, en de drang om verder te bouwen aan je bedrijf is dan ook een logisch gevolg. Toch kan het zijn dat je juist hier vastloopt en denkt: “tja, en nu?”

Wat is je volgende doel, nu je bereikt hebt waar je al tijden hard voor gewerkt hebt?

Hoe kun je je bedrijf duurzaam opschalen, zodat je op een goede manier verder kunt groeien?

Wat gaat er dan allemaal veranderen in je bedrijf? En wat is jouw rol als ondernemer?

“Juist de ambitie om nog meer te bereiken, grenzen te verleggen en een nieuwe stip op de horizon te zetten is wat je een échte ondernemer maakt”.

Online ondernemerschap

Oké, je hebt onze aanpak gevolg en je doelen bereikt door volgens een heldere marketingstrategie je marketing funnel te optimaliseren. Top, what’s next?! Wist je dat juist die structuur een mooie basis is om op te schalen met je business? Je hebt namelijk al een bepaalde continuïteit in je online business bereikt. Wat je ambities ook zijn, het team van Online Marketing Expert staat naast je. We zijn kritisch in onze vragen en analyse. Niet om vervelend te zijn natuurlijk, maar om jou te helpen groeien naar de volgende fase in je ondernemerschap.

Online Boek Online Marketing Expert

OPSCHALEN ONLINE ADVERTEREN

Creëer een vaste stroom met leads

Om je business voortdurend te voorzien van een flinke stroom leads, is online adverteren een must. Met goede LinkedIn-, Facebook-, Instagram of Google advertenties is dat mogelijk, daarom blijven wij deze monitoren, finetunen en optimaliseren. Zo kunnen we inspelen op kansen en daadkrachtig bijsturen als er iets in de cijfers verandert. Dit zorgt voor continuïteit en een sterke basis voor jouw business.

sparringspartner Online Marketing Expert

JOUW STRATEGISCHE SPARRINGSPARTNER

Samen verder bouwen aan jouw business

Je merkt het aan alles: het is tijd voor een volgende stap. Je hebt alleen nog niet helder voor ogen wat die stap is. Of misschien denk je nog niet groot genoeg! Simpelweg omdat jij het pad nog niet voor je ziet. Wij wel! Samen onderzoeken we de mogelijkheden, tijdens strategische sessies ontstaan frisse, nieuwe ideeën voor je aanbod en funnels. Zo bouwen we aan het succes van jouw bedrijf.

plannen concretiseren

NIEUWE PLANNEN CONCRETISEREN

De volgende stap in je ondernemerschap

Als het bij ideeën blijft komt er natuurlijk weinig van terecht. Het wordt dus tijd om de plannen concreet en doelgericht te maken. Dit is een nieuwe stap in jouw online ondernemerschap en daar horen ook nieuwe online marketing tools bij. Bij de uitvoering van de plannen kun je natuurlijk weer op ons rekenen. Ons team beschikt over meer dan genoeg expertise om je verder te helpen.

Met mijn bedrijf League of Leaders maak ik merken en daarmee bedrijven succesvoller. Met mijn passie voor sport- en fashionmerken en interesse in het gedrag van mensen, brengt ik organisaties in die branches in beweging. Om op te kunnen schalen ontwikkelde ik een onlineprogramma: How to sell a brand. Een online marketingstrategie had ik alleen nog niet en ik plaatste een oproep op social media. Zo kwam ik in contact met Online Marketing Expert en sinds begin 2020 werken we samen. Wat me direct aansprak was Marieke’s heldere, concrete aanpak en resultaatgerichtheid. Sindsdien is het aantal volgers op mijn LinkedIn flink gestegen, net als de aanmeldingen voor mijn webinar, nieuwsbrief en mini-course.” Lees het hele verhaal>>

Herman Hoexum |League of Leaders

Review Herman Hoexum

Hoe kan het team van Online Marketing Expert jou helpen?

Online Marketing Analyse

Online Marketing Analyse

Werk je al met een online marketing funnel en online advertenties? Dan komen de termen Click Through-, Opt-in-, show-up- en Sales Rate je vast bekend voor. Maar als we je vragen wat die cijfers precies zeggen of hoe je ze moet interpreteren, haal je waarschijnlijk je schouders op. Welke cijfers het belangrijkst zijn, of je goed bezig bent, of het beter kan en op welke punten je je funnel nog kunt optimaliseren… Eigenlijk heb je geen flauw idee!

Om je inzicht te geven in hoe je ervoor staat voeren wij een online marketing analyse voor je uit, waarna je een compact document met concrete adviezen en tips ontvangt. Je ziet in één oogopslag waar de belemmeringen en kansen voor je funnel liggen. Ook inbegrepen is een online sessie van 60 minuten met Marieke, waarin de analyse en jouw optimalisatiekansen worden besproken. Laat je jouw online marketing of advertenties al door een andere partij verzorgen, maar heb je het gevoel dat er meer in zit? Vraag de Online Marketing Analyse dan aan als second opinion. Jouw investering in een online marketing analyse is €397 excl. btw.

Sparren met Marieke

Online marketing funnel traject

Je hebt als ondernemer, coach of trainer voor je gevoel alles al geprobeerd om met online marketing meer resultaat te behalen voor je business. Je volgt diverse marketing goeroes, hebt inmiddels vierkante ogen van alle webinars die je hebt bekeken, en je hebt al heel wat cursussen en trainingen gevolgd. Steeds opnieuw probeerde je dé aanpak die mooie resultaten beloofde: marketing funnels, e-mailmarketing, social media, adverteren, content maken. Je werd geïnspireerd, hebt geïnvesteerd en uitbesteed, en toch werkte het niet voor je. Hoe kan dat?

Bij Online Marketing Expert zijn we overtuigd van de kracht van een totaalaanpak. We bekijken jouw online business kritisch en vanuit de helikopterview. Elk element in je funnel moet kloppen. Het bouwen van die funnel doen we samen, zonder theoretisch geneuzel. We gaan direct aan het werk; creëren, testen en optimaliseren. Hierbij hebben wij én jij allemaal onze eigen taken. Dus als je dacht dat je nu lekker achterover kunt leunen; sorry! Juist jouw input zorgt voor eigenheid in je online marketing, en dat is cruciaal. We begeleiden je natuurlijk wel stap voor stap in dit proces.